Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érez valamit irántam?
Van egy fiú, akivel már 5 hete beszélgetünk, minden reggel irja "jó reggelt" és este "jó éjt". Egy barátnője volt eddig, akivel nem volt valami kellemes élménye mert megcsalta, nekem pedig szintén egy barátom volt. Szoktunk beszélgetni, de sose ír semmit arról hogy mit érez. Voltunk kint is már, beszélgettünk, megölelt de semmi több nem volt, az érzéseiről sem beszélt ... ennyire félénk lenne, vagy csak barátként tekint rám ?
A legjobb barátja is rám írt, eleinte csak kérdezgette micsi, hogy vagy, kivel szoktál ki járni, aztán a beszélgetés végére mondta, hogy hivjam ki a barátját ( vagyis a fiút akiről nem tudom, hogy érez-e irántam valamit ) és mondta, hogy jó fej srác, meg hasonlók és mindig bent űl hívjam ki nyugodtan és ne engedjem haza xd .
Egyetemen, ott voltak laborban mind a ketten egyszer, és mindig szólongattak, és akiről beszéltem kérdezte, hogy kérek-e segitséget meg hasonlók, ők másodévesek ugyanezen a szakon amin én vagyok. A legjobb barátja mindig viccelődött a fiúról nekem.
Mi a véleményetek?
Naa,lett valami? :)
Amúgy szerintem is (szinte egyértelmű),és én úgy gondolom,hogy inkább lépj,ha ő nem mert szenvedés sokáig húzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!