Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek érez valamit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érez valamit irántam? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 1 éve "barátok" vagyunk én elmondtam neki, hogy beleszerettem, akkor volt neki barátja, és utána nem beszéltünk szinte semmit. Most viszont történt, hogy egy helyen voltunk bulizni és amint meglátott egyből megfogta a kezem és táncoltunk, és hát elég rendesen benne voltunk egymás "aurájában" a feneke folyamatosan hozzám ért, én puszilgattam a nyakát, meg benen voltam az arcába végül nem smároltunk de a lényeg, hogy éreztem a vibrálást, azóta megint szinte semmit nem beszéltünk. Hozzá tartozik, hogy be voltunk rúgva. Szóval egy sima barát csinál ilyet vagy érezhet-e valamit ?
2016. júl. 9. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pia miat nem volt gátlás akkora.

Hívd fel, beszélgess vele, hívd el moziba stb

Fogd meg a tökeidet, rád vár.

2016. júl. 9. 18:21
 2/5 likebike ***** válasza:
100%
Lehet felejteni akar,lehet belédesett.Kérdezd meg tőle.
2016. júl. 9. 18:34
 3/5 A kérdező kommentje:
De én úgy érzem már megtettem mindent azzal, hogy elmondtam neki annak idején, hogy mit érzek, mind1 beszélek vele és rákérdezek mert ez így nekem nagyon rossz.
2016. júl. 9. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:

De most nincs barátja?

Ha nincs, akkor hívd el valahova, érezzétek jól magatokat. Aztán beszéld meg vele, hogy most akar-e tőled valamit. De fontos lenne tudnod, hogy nem csak a felejtés miatt kellesz-e neki. Mert ha igen, akkor csak meg fog bántani.

2016. júl. 9. 21:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Az tuti, hogy nem felejtés miatt mert mondta, hogy nem szerette az előző barátját.
2016. júl. 11. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!