Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Büntetnek Magyarországon egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büntetnek Magyarországon egy olyan 17 évest aki jár egy 13 évessel? Ez pedofíliának számít? A járás alatt smárolnak, és simogatják egymás meztelen testét.

Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 14:59
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem egy 13èves lánynak nem a fiúkon kène járni az eszènek hanem a tanuláson!! Kiváncsi lennèk hogy mit mondanának a szülei! biztos büszke lenne rád is meg a lányára is! 18L
2016. júl. 12. 17:18
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó!:

"Szerintem egy 13èves lánynak nem a fiúkon kène járni az eszènek hanem a tanuláson!"

Könyörgöm ne írj baromságokat. Attól még ,hogy neked nem jött össze nem ő -kérdező- tehet róla.

2016. júl. 12. 17:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron, a kánikula kellős közepén is a tanuláson járjon az esze ahelyett, hogy a jó meleg Balatonban pancsolna egész nap? Nem eleget szivatja a félhülye szadista tanár egész évben (a normális tanárnak ez nem inge, nem veszi magára)? Űr isten, hol élünk, biztos nem tévesztette el valaki az évszázadot? És két 14 év alatti létesíthet egymással saját akaratából kapcsolatot, vagy akkor mindkettő be kell dutyizni máris? Akkor én bűnözők vagyok, mert 12 évesen csókolóztam 25 évvel ezelőtt a szomszéd kislánnyal? Hmm, ez azért így elég furi, nem? Fiúk, lányok! Rossz bácsi, ne hallgassatok rá! Senki ne merjen nekem ilyenkor tanulásra gondolni, hanem irány a strand vagy a Balaton és egyetek sok fagyit, mert az a jó! És ha egy lánynak tetszik egy pasi akkor nézze meg nyugodtan és mosolygjon rá bátran! A teremburáját, nehogy már börtönt csinádljunk itt a komplett világból!
2016. júl. 12. 18:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem büntetnek ezért, legalábbis jogi értelemben.

Itt találod: [link] a "Beleegyezési korhatár Magyarországon" részben.

Ha a fialalabb fél 12-14 év közötti, az idősebb 18 évesnél fiatalabb, akkor akár a szexuális kapcsolat sem büntetendő, feltéve ha kölcsönös beleegyezéssel történik. A smárolás meg még kevésbé. Sőt, mire a fiú 18 éves lesz, lány is betölti a 14-et, így akkor sem lesz akadálya közöttük semminek.

Hogy 13 évesen még nem kéne a szexig eljutni, az nem jogi kérdés. Néhány lánynak 13 évesen már olyan nőies teste és csábító ereje van, hogy nem lehet rajta csodálkozni, hogy a 17 éves belecsavarodott. Mivel ő az idősebb, neki kellene felelősen viselkedni, hogy mikor és meddig megy el a lánnyal.

2016. júl. 12. 18:50
 15/15 anonim ***** válasza:
13-asnál a pont.
2016. júl. 12. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!