Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ad konkrét választ, az igen-t jelent, vagy nem-et?
Van egy lány, akivel tök jóba vagyok, atlétikán találkoztam vele, már kb fél éve, és tetszik nekem. Ezt egyszer el is mondtam neki, hogy tetszik nekem, de nem tudom, hogy ő is érez-e valamit irántam, mert konkrét igen-t, vagy nem-et nem adott, csak megkérdezte milyen messze lakom, és ha arra fele járok (amerre ő lakik), akkor hívjam fel, és ő kijönne hozzám.
Mivel nem lakunk olyan közel egymáshoz, egyszer arra gondoltam, hogy elhívom moziba, de azt mondta, hogy az apukájának most van szülinapja..
Ezt megértem, de akkor vajon érez valamit, vagy sem?.
Hát ezek alapján igen
Volt már barátja?vagy van barátja?
Lehet hogy még idő kell neki
Még régen, amikor elkezdtünk beszélgetni, ő kérdezte, hogy most van-e, vagy volt már-e. Azt feleltem nekem még nem volt, ő azt, hogy régebben már volt neki egy, kb fel evet.
Amúgy 14/f a lány pedig nem rég lett 15
Hát valószínűleg erezz írántad valamit
Hivd el több helyre,vagyel neki ajándekot vagy csokit tök mindegy(csak úgy)
Igen, adtam neki már ajándékot, és annak nagyon örült. :)
Az utolsó meg igen bíztató volt D:
Lobbanjon! (A szikra)
Van ám! Hajrá-hajrá! ;)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Egy kérdés még. Mivel van esélyem, ezuttal megakarom kérdezni, hogy neki tetszem-e. Csak ezt hogy csináljam? Mert az a gond, hogy már kb 1 hónapja mondtam el neki, hogy én mit érzek. Szóval hogy kérdezzem meg tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!