Hogyan tudom törölni az itt feltett kérdéseimet, ha már kaptam konkrét választ?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 09:41
1/3 anonim válasza:
Nem törölheted a már közzétett tartalmakat, sem a kérdéseidet, sem a válaszaidat. Az alapelv szerint minden feltett kérdés a jövőben segíthet valakinek, aki majd rátalál, ezért amit kiírtál azt ott marad ha nem sért szabályt.
2/3 anonim válasza:
Ezerszer meg lett ez már válaszolva. Sehogy, s nincs is rá szükség. Ha csak nem nagyon-nagyon speciális, akkor a válaszok másnak is hasznosak.
Sajnos senki nem használja a keresőt, de alapvetően ez az oldal filozófiája.
3/3 szántóvető válasza:
elképzelni nem tudom hogy mi értelme lenne számodra ha töröltetnéd.kiveheted a figyelt kérdések közül és kész,nem kapsz értesítést ha jön még válasz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!