Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek az ő helyében?
Figyelt kérdés
Pár hete voltam egy táborban, ahol megismerkedtem egy fiúval. Nem akarom túlragozni a dolgot, itt úgyis számtalan ehhez hasonló probléma merül fel.
Szóval egyszerűen megteszett.
Megadta a telefonszámát, azt mondta, hogy majd hívjam fel, hogy neki is meglegyen az enyém.
A tábor alatt nagyon jól elvoltunk. Sokszor megvédett, sokat nevettünk együtt, de nem mondta, hogy érez bármit is irántam.
Egyelőre nem merek írni neki, mert nem akarom, hogy pár nap beszélgetés után unalmassá váljon a velem való chatelés.
Ti mit tennétek az ő helyében? Folytatnátok a beszélgetést velem?
-nincs barátnője
-nagyon jól elvolt velem
-azt mondta, jófejnek tart
-rengeteget beszélgettünk
Szerintetek mennyi esélyem van?
Előre is nagyon köszönöm!
14/L
2016. júl. 5. 17:19
1/5 anonim 

válasza:

Van esélyed, ha megadta a telefonszámát, persze.
2/5 anonim 

válasza:

Látszik,hogy nem vagy közömbös számára. Ha akarsz, írj neki, aztán majd lesz valami. Attól, hogy nem lesz szerelem, még barátság lehet.
3/5 anonim 

válasza:

Írj rám üzenetben,tudok pár tanácsot,ötletet adni.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a biztatást! :)
2016. júl. 10. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!