Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez működhet? (Táv kapcs. )
Nem rég ismertem meg 1 nagyon helyes lányt
Én 15
Ô szintén
200 km re él tôlem ... Évközen havi 1-2 x tudnánk talizni hétvégénként vagy több napra szünetekkor nyári szünet közben 2 hónap. Sokan mondják az adott barátnôjükre , h tökéletes. Én inkább annyit mondanék , h nagyon sok közös vonásunk van és mintha magamat látnám lányban. Nagyon szeretjük egymás társaságát és nagyon fontosnak találom...
Szóval ez mûködhet ? Kérlek ne túl negatívan álljatok a témához
Figyelj:
Nem tudom ki maga és azt sem mit akar. Ha távkapcsolatot szeretne, akkor elmondom, hogy nincs kekszem, de rendelkezem olyan különleges képességekkel, amelyeket pályám során tökélyre fejlesztettem.(Global elit kis anyám) Amelyek miatt a magafajták rémálma vagyok.(Egy igazi TROLL) Ha most elengedik a nézeteltérésemet máris végeztünk. Nem fogom keresni, nem üldözöm magát. De ha nem… meg fogom keresni, meg fogom találni, és meg fogom csiklandozni magát!
LEM szó jelentése
Magyar nyelv (1862) szótárunk szerint LEM szó jelentése, értelmezése:
elvont gyök, melyből lemez v. lemes, továbbá Lemesény, Lemes, Lemhény helynevek erednek. Minthogy lemes (pl. lemes vas), és lemez lapos testet jelentenek, innen lem am. lem, (lent), és lep (lepény stb. szóban), mély hangon lap, s rokon azon szókkal, melyekben a le la gyök laposat, laposan terjedtet jelent. Vajjon a fennemlített helységek nem-e a laptól, lapos fekvésöktől kapták neveiket? V. ö. LENGYEL.
Amiket te mondtál amögött nincs válasz 😂😂😂
Létszí . háttt nem tom nm vagyok túl jó nyelvtanból 😂😂 légyszíves*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!