Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megköszönném a férfiak vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megköszönném a férfiak véleményét és nők tapasztalatát a kérdésemmel kapcs. (erekció)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérdésem: Az férfiaknàl tipustól vagy kortól függő,hogy:

Összejöttem fél éve egy férfival(45),nagy a szerelem,vonzalom.De szex közben előfordul nála,hogy lankad,aztán mondja mindig,hogy pihi,utànna kezelésbe veszem a dolgokat,de pàr perc mulva ismét lankad.Annyira megvagyunk őrülve egymásért,ezért sem tudom ezt mire vélni,magamba keresem a hibàkat.Ő a 4.partnerem,de eddig mindenkinél pár érintés,egy-két csók utàn már kőkemények voltak,mikor odanyúltam,nàla meg félóra nyali-fali,simi utàn sincs ilyen.Szerintetek férfiaknál ez tipus vagy korfüggő? Alapvetően et nem zavar,csak magamban keresem emiatt a hibàt,kicsit frusztràlt vagyok.Köszönöm szépen a vàlaszokat.

30/N

2016. jún. 4. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Lehet merevedési problémája is akár.
2016. jún. 4. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én pasim 48 éves, de szerintem neki meg áll reggeltől-reggelig, 0-24-ig. Állandóan kőkemény. A két véglet, de nálatok csak van valami probléma, mert azért hamarabb kéne reagálnia Rád.
2016. jún. 4. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
A dohányzás az alkoholfogyasztás,esetleg cukorbetegség a középkorú férfiaknál gyakran okoz merevedési problémát.21/L
2016. jún. 4. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A párod már eléggé rizikós életkorban van a szív- és érrendszeri megbetegedések kapcsán, amik elsődleges okként szolgálhatnak a merevedési zavarokért. Nincs ebben semmi ciki, de ha ő ezt tudja éretten kezelni, akkor érdemes felkeresni egy orvost, mert ha a merevedés csak tünet, akkor egy komolyabb problémát is el lehet hárítani.
2016. jún. 4. 21:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Vagy azért ilyen,mert a volt pàrja évekik tiporta a férfi egójàt? Magyaràn ,nem vette " férfiszàmba"
2016. jún. 4. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy korfüggő lenne, ugyan kevés tapasztalatom van ebből a korosztályból, de egyiknél sem volt ilyen probléma, viszont sokkal fiatalabbal már volt ilyen.
2016. jún. 4. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
En 31 vagyok volt egy 45 éves pasim 😊 hat... Ugyanez volt! Detto ahogy irtad! En beleuntam!
2016. jún. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!