Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen ajándékoknak örülnétek szülinapra a párotoktól?
Én direkt megkértem a páromat, hogy ne vegyen nekem semmit. Szerencsére kreatív volt és levette, hogy egy személyes ajándékot szeretnék, szóval egy dalt kaptam tőle ami nekem ezerszer jobban tetszett bármi másnál. De szerintem az is jó ötlet lenne, ha elvinnéd valahova. A közös programok mindig örök emlékek maradnak :).
17/L
Én személy szerint egy közösen eltöltött napnak örülnék
Örülnék, ha elvinne fürdőzni, akár AquaPark, akár valami jó szabadtéri fürdőzőhelyre. Utána ebéd, majd haza vinne. Meg esetleg egy virág is beleférne.
De te tudod végülis, hogy ő minek örülne, meg hogy mit engedhetsz meg magadnak.
De szerintem az emlék jobb ajándék, meg ha szakítanátok(remélem nem!), pl egy ajándékról mindig te jutnál eszébe, és elszomordna, vagy mit tudom:D szóval érted.
Egyébként sok boldogságot, és boldog születésnapot! ^.^
Szerintem is menjetek el valahova a szulinapja alkalmabol. Akar kirandulni,vagy aqua/kalandpark,barmi,amit szeret.
Egyebkent valami szemelyesebbet javasolnek,a kesobbiekben inkabb azt adj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!