Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom nem orul az ajandekoknak amiket tolem kap, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A baratnom nem az ajandekok hive sajnos, es ezt tisztazta velem is , nagyon ritkan orul valaminek amit kap , azt mondta hogy utoljara akkor volt igazan boldog amikor ossze jott velem , es azt a boldogsagot csak 2x erezte .2016. jún. 18. 18:16
2/4 anonim válasza:
Ha nem az ajándékok híve, akkor ne vegyél senki semmi különöset. Csak csoki, ital, süti. Vagy menjetek el együtt olyan helyre, ami érdekli, kiállítás, koncert, stb.
3/4 A kérdező kommentje:
tudjatok a baratnom azt mondja `` Nekem nem a penzed kell meg az ajandekok , hanem a torodes``
2016. jún. 18. 23:00
4/4 anonim válasza:
Torodes hm? Ha inkabb a torodesre vagyik akkor csinalj neki vacsit! Attol fugg szeret e a csaj enni. Ha igen akkor ezt ajanlom inkabb. A neten sok dolgot lehet latni hogy hogyan lehet pl.: sziv alaku paradicsomot, tojast stb. csinalni. Ha nem szeret annyita enni mert mondjuk fogyokurazik vagy ilyesmi akk azzal tudsz mosolyt csalni az arcara hogy amikor valami gondja van probald meg ferfiasan megoldani. Azzal bizti nagyot nosz majd a szemeben. 16 eves lqny vagyok es engem ezek boldogga tennenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!