Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 13 evesen ugx hogy jon a baratnom aki 14 eves elmehetunk az egxik baratunk (srac 16) hazibulijaba?
Figyelt kérdés
Lesz pia persze biztos innank de azert egy mertekig kiprobalni es a haz ahova mennenk max 3 utcara van tolunk (falu)
Kb. 20an lennenk a tobbieket nem ismerjuk ha baj lenne vagy nem tetszene haza jonnenk
2016. jún. 15. 10:42
1/9 anonim válasza:
Ha isztok, a csajodat partiba hágják.
Te meg kulloghatsz haza kiverni.
2/9 anonim válasza:
14 éves kor alatt nem inni kéne, de komolyan még 14 évesen se az a legjobb ötlet várd meg a 15 öt mint én xd
3/9 anonim válasza:
Kérdezzétek meg a szüleitektől. Teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk itt. Egyébként én azt mondom, hogy menjetek nyugodtan, csak ne nagyon igyatok. Bőven ráértek elkezdeni 2-3 év múlva.
4/9 anonim válasza:
Én nem engedném 13 éves lány házibuliba, ahol idősebbek vannak. Max. az osztálytársaival.
Na meg tényleg ne piáljál már 13 évesen.
Mindent korábban kezdtek már? Pár év múlva már a 10 évesek írnak ki ilyen kérdéseket? :)
5/9 anonim válasza:
4. 11 éves gyerek pálinkagyüjteményét kóstoltam két hete xD
8/9 anonim válasza:
Szerintem előbb egy helyesírási szótárt kéne tanulmányoznod. Aztán majd ha szépen megcsináltad a leckét és pár évvel idősebb vagy, akkor már nyugodtan mehetsz házibuliba. :)
9/9 anonim válasza:
Itasd le és dugd meg. Élni tudni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!