Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakított vlm a barátnôm mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított vlm a barátnôm mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon jól megvoltunk majd azt mondta az egyik nap, h vége. 2 hónapot voltunk együtt de én érzem, h ô az igazi ... Bármit megtettem volna érte és ô is nagyon szeretett , állítólag nem volt más fiú és reménykedem, h meggondolja magát . Esetleg vannak tippek, h ilyenkor mit csináljak ?

2016. jún. 24. 12:55
 1/5 Gácsi Zali válasza:
85%

1. Semmiképpen ne ásd el magad! értsd: ne legyél depis

2. Ne add fel és hódítsd vissza

3. Ha ez nem sikerül akkor (és ez nagyon furán fog hangzani!!), akkor küldj neki NÉVTELEN romantikus üzenetet, és a végén elmondod hogy te voltál és újra beléd szeret! Sok sikert!!

2016. jún. 24. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Semmit felejtsd el jön majd más.
2016. jún. 24. 13:40
 3/5 ??????: ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy szeretett ha csak úgy eldob tapasztalatbol mondom
2016. jún. 26. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne pánikoljál, találsz nála jobbat, hogy lehetne már ő az igazi, ha ilyen könnyen lemondott rólad és lepattintott és eldobott magától. Én is azt mondom, mint itt mondták előttem, hogy valószínűleg nem is szeretett igazán, egy ilyen valaki nem lehet az igazi számodra. Most szomorú vagy, meg hiányzik a társasága, de lesz másvalaki, lesz jobb, aki igazán szeretni fog.
2016. jún. 26. 13:01
 5/5 Pityu nevű ***** válasza:
Szia! Hasonló cipőben vagyok. Beszélhetnénk?
2016. nov. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!