Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érti a lányokat? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tehát van egy lány akivel beszélek, eddig tök jól meg vagyunk meg minden.
Egyszercsak bevágja, hogy:"hagyj békén".
Tényleg, soha nem volt köztünk veszekedés meg semmi.
Warum?
Miért???????
2016. jún. 15. 15:18
11/16 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk,más srác biztos nincs:)
Egyébként annyi oka lehet..Ha megírtad neki hogy elment,lehet nem bírja,ha minden lépését nézni akarod,én kiakadnék ha számon kérnének,vagy csak egy picit is úgy érezném.Amúgy kérdezd meg mi a gondja,próbáld kiszedni belőle.Azért ki lehet szedni a lányokból,ha ügyes vagí:) Szurkolok,egyébként lehet tényleg bármi,nem tudhatod. /L
12/16 A kérdező kommentje:
én mentem el, nem ő:)
2016. jún. 15. 17:30
13/16 A kérdező kommentje:
egyebkent kosz a valaszt!:)
2016. jún. 15. 17:30
14/16 anonim válasza:
Annyi,hogy azért tuti ne aggódj:másik srác van.^^ #11
15/16 A kérdező kommentje:
elobb meg azt irtad, hogy nincs.. most meg mar van?:)
2016. jún. 15. 17:45
16/16 anonim válasza:
Nem tudom lenne igényem ilyen társaságra, aki ennyitől besértődik vagy megváltoztatja a magatartását velem szembe. Próbáld ki, hogy nem írsz rá és ha nem keres, akkor ez minősíti is a kapcsolatotokat illetve a hozzáállását hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!