Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Büszkeségből szakítani....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büszkeségből szakítani. Szerintetek ebben az esetben jogos vagy csak én vagyok túl büszke és hülye?

Figyelt kérdés
Véget vetettem egy nagyon fontos kapcsolatomnak. De nem érzem a "felüdülést" és a boldogságot a döntésem után. Nagyon szertem, a problémám az volt, hogy nem éreztem, hogy úgy meglennék becsülve, ahogyan azt én személy szerint szeretném és elvárnám. Rettentően fáj az elvesztése és tudom, hogy szeretem...pont ezért merül bennem fel ez a kérdés, hogy lehet csak én vagyok túl büszke és túl sokat várok el így rosszul döntöttem vagy jogos a döntésem, majd jön valaki, akitől azt kapom, amit szeretnék és most csak az elvesztés hiánya fáj ennyire? Teljesen tanácstalan vagyok...

2016. jún. 10. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Figyelj

Velem is ez van

Pont ma!

2016. jún. 10. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jogos a döntésed. Bár nem látok bele milyen volt a kapcsolatotok, de ha te nem érzed azt akkor felesleges küszködni. Majd jön valaki, aki azt adja amit szeretnél. Szerintem most csak az fáj, hogy elveszítettél valakit aki már hozzád nőtt és az érzés hiányzik, nem pedig a személy.
2016. jún. 10. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A felüdülés csak később jöhet. Egy kapcsolat vége után mindig a gyász, a letargia az első. Akkor is úgy fogod érezni, hogy hibáztál, amikor tudod, hogy igazad volt a döntésedben. De ez ne befolyásoljon. Hagyj magadnak időt, hogy elmúljon.
2016. jún. 10. 16:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat, sokat segített most ez a megerősítés! Es akkor elsőnek üzenem, hogy kitartás neki is!
2016. jún. 10. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyanez tortent egy hete, es nekem is faj a hianya de megis tudom hogy jo dontes volt, es nem hiaba ereztuk azt hogy nem vagyunk megbecsulve.. Igy nem is lehettunk volna boldogok ilyen erzes mellett.

Meg a megszokas miatt hianyzik de az ido mindent begyogyit, vagy majd igen elobb utobb lesz sokkal jobb, majd aki megbecsul! :)

Sok sikert es kitartast!

2016. jún. 10. 17:59
 6/6 anonim válasza:
Ilyenkor még szakítás előtt...sőt helyett érdemes megbeszélni a dolgokat...
2016. jún. 10. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!