Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy viselkedjek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek vele?

Figyelt kérdés
Kedden osztálykiránduláson voltunk, este mondták a többiek, hogy a pasim ölében akivel kb. 2 hónapja voltunk együtt egy másik oszttársam ült, miközben csókolóztak. Azt még hozzátenném h készült róla kép is. Másnap úgy viselkedett velem mintha nem is ismernénk egymást. Csütörtökön leszek 13 éves. Azt szeretném kérdezni h most mit csináljak, hogy viselkedjek vele, hogy lépjek túl stb.
2016. jún. 3. 12:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

13??? Na megint egy hisztis....

A "pasid" hány éves?

2016. jún. 3. 12:51
 2/14 anonim ***** válasza:

Enyje enyje... Ilyenkor amúgy nem iskolában lenne a helyed?

Ennyi idősen a fiúkkal foglalkozni...?

2016. jún. 3. 12:52
 3/14 anonim ***** válasza:
ez aranyos :)
2016. jún. 3. 12:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Ismerek olyat aki már nem szűz és ugyanannyi idős mint én. Azért vagyok otthon mert tüdőgyulladásom van. Nem tudom h akik írtak hány évesek de mai világban ez már teljesen normális. Most nem arra van szükségem h piszkáljatok hanem h segítsetek, azért is jöttem ide.
2016. jún. 3. 12:58
 5/14 A kérdező kommentje:

És nem vagyok hisztis...

Ő 13 éves.

Légyszíves vegyetek komolyan

2016. jún. 3. 13:00
 6/14 anonim ***** válasza:
dobd ki
2016. jún. 3. 13:04
 7/14 anonim ***** válasza:
kérdező te hülye vagy ilyen korban nem normális ha valaki elveszíti a szüzességét és igen vazze dobnod kéne mint a pinty..... úristen
2016. jún. 3. 13:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Ki is dobtam inkább azt akartam kérdezni h beszéljek vele vagy ne is szóljak hozzá?
2016. jún. 3. 13:29
 9/14 anonim ***** válasza:
hozzá ne szólj ezek után :/
2016. jún. 3. 13:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Kicsit furcsa számomra hogy ilyen korba ez normális, de nem érdekel :D

A lényeg hogy ez kortól függetlenül ki kell dobni, és ha velem egy csaj ezt csinálta volna, soha többet nem szóltam volna hozzá!!

21/F

2016. jún. 3. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!