Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedjek vele? Belolet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek vele? Beloletek mi, mit valtana ki?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel alakultak a dolgok de mindig o kezdemenyezett ezert egyszer megkerdeztem buszozunke egyitt..igent mondott felultunk a buszra eltelt negyed masodperces felalt es hatrament egyedul a barataihoz es ott hagyott egyedul..en meg felaltam es leszalltam a buszrol.. Nem tudom mi a pek volt ez?! Ha elvoleg tetszem neki.. Mindegy egy bunko paraszt. Holnap egyutt leszunk egy csoportos feladatban (rajtunk kivul 3ember) hogy viszonyuljak hozza? Adjatok tanacsot kerlek
2016. febr. 9. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
14 évesek vagytok?
2016. febr. 9. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb
2016. febr. 9. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Te hogy latod ez mi? :(
2016. febr. 9. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Fiatalság. Főleg a srácok körében érződik ilyenkor, hogy mennyire éretlenek még komoly kapcsolatra. Nincs még tapasztalata, nem is tudja, hogy ezzel megbánt téged. Hátra ment a haverjaival, mert ott jól érzi magát.

Csak akkor van esélyetek, ha ketten vagytok. Minden más elterelheti a figyelmét. Emiatt nem kell haragudni rá. Nem bunkóságból teszi, csak butácska.

2016. febr. 9. 21:36
 5/7 A kérdező kommentje:

De nem ertem.. velem nem erezte volna jol magat? Akkor szerintem hagynom kene.. Szerinted leesett neki ,hogy rosszul esett abbol ,hogy leszalltam?

Amugy koszonom a turelmes es kedves valaszt:) ment a zold kez

2016. febr. 9. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem esett le neki. Még nincs elég érzelmi intelligenciája hozzá. Jól érzi magát, de ha választani kell, akkor a haverok az első. Ez ilyen korban normális. Vagy elfogadod, hogy 14 évesen még gyerek, vagy érettebb pasikat keresel. Azzal meg óvatosan, mert általában akiket könnyű összeszedni, azoknak meg csak szex kell.
2016. febr. 10. 07:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2016. febr. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!