Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szóvá tegyem vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szóvá tegyem vagy csak viselkedjek vele másképp és majd észreveszi magát?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok a párom 30 éves. 3 éve vagyunk együtt. Eddig mindent szóvá tettem a kapcsolatomban ami zavart nem vezetett jóra mert kialakult benne olyan kép rólam hogy hisztis vagyok meg mindig ő a hibás és elzárkózott a kommunikáció elől. Emiatt már megfontoltabb vagyok. A problémám a következő. Nem jó vele a szex. Annyira kiszámítható, nincs benne szenvedély, semmi nincs spontán. Vannak dolgok amiket nem szeret pl orál furcsa de pasi létére ne szereti. Azt mondja nem akarja mert ez nekem megalázó, ő nem akarja hogy sz.pjam. Egyszer próbáltam finoman utalni hogy nem az igazi a szex közöttünk de nem vette a lapot szerinte jó. Úgy gondoltam hogy legközelebb amikor találkozunk és szexelni akar egyszerűen visszautasítom. Ha rákérdez miért vagy tényleg érdekli akkor elmondom. De magamtól nem teszem szóvá direktbe. Vagy szerintetek mi lenne a jó? Szakítani nem akarok mert szeretem és ezt leszámítva jól megvagyunk.
2015. szept. 12. 05:27
 1/6 anonim válasza:
Ez komoly probléma ha nem élvezed vele a szexet és nem vagytok egy hullámhosszon.Ezt komlyan meg kell beszélni,ha nem sikerül akkor nem éri meg szenvedni ebben a kapcsolatban.
2015. szept. 12. 06:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sok mindenen vagyunk már túl, és tényleg szeretjük egymást. Nem hagynám ott emiatt. Más akkor sem hagyja ott ha egyáltalán nincs szex, itt meg "csak" arról van szó hogy eléggé megszokott, és nem spontán szenvedélyes. De mivel korábban elrontottam azzal hogy mindent szóvátettem olyan apróságkat is amiket nem kellett volna. Emiatt gondoltam hogy inkább viselkedéssel "üzenem" neki hogy nem oké valami. És ő kezdeményezze a beszélgetést ne én megint.
2015. szept. 12. 06:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Írnál rá pár példát, hogy amikor korábban próbáltál rá utalni, hogy "nem igazi a szex köztetek", akkor miket mondtál neki?
2015. szept. 12. 06:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez elég kényelmetlen dolog, mert te több szenvedélyt akarsz, ő megelégszik ennyivel. Valahol össze kéne érnie a két érdeknek, ami egyik félnek se esik ki a komfortzónájából. Engedj egy kicsit te az igényeidből, ő meg emeljen a sajátján. Megváltoztatni és ráerőltetni ne akarj semmit, mert nem fogja élvezni.

Ne kezdj el duzzogni, mint ahogy írtad, kialakult rólad egy hisztis kép. Ha bevágod a duzzogót, akkor megint csak ráerősítesz erre. Inkább ülj le vele és beszéld meg őszintén. Aztán addig üsd a vasat, amíg meleg.

2015. szept. 12. 07:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi történne, ha átvennéd az irányítást 1-2-szer, és már nem is megszokott a szex. Esetleg spontán sz0pd le...ahhoz mit fog szólni? azért nem akarja, mert szerinte ez megalázó neked, vagy csak nem élvezi?
2015. szept. 12. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:

"Annyira kiszámítható, nincs benne szenvedély, semmi nincs spontán. "

Ezt magyarázd meg kérlek, hogy ezen mit értesz?

Gondolom nem naplót vezet, hogy "Ma 16:00-kor szex a csajommal"?

Ha meg arra gondolsz, hogy teszem azt példának okáért mindig csak este akar szexelni, akkor miért nem veszed át Te az irányítást? Te is ugyanúgy csinálhatsz spontaneitást, hogy egyszer mögé mész benyúlsz a gatyájába, az ő kezét a Te bugyidba rakod utána meg elé mész és megmondod neki, hogy dugjon meg.

Persze ez csak egy példa, de nyugodtan vedd át az irányítást.

Az meg, hogy nem engedi, hogy leszopjad, mert megalázónak érzi meg egyenesen akkora baromság a részéről.

Nyugodtan mondd neki,hogy márpedig neked jól esne, ha néha leszophatnád és rohadtul nem megalázó, az megalázó, hogy egy párkapcsolatban ketten vagytok, és amit Te is szeretnél vagy neked is jó lenne az nem érvényesül annyira.

Szerintem nyugodtan vedd át az irányítást. Legyél rossz lány, kacérkodj vele. Ha már ő 30 évesen nem képes kicsit jobban belevetni magát akkor legyél Te az aki elkezdi.

Gondold el mit veszítesz? Semmit gyakorlatilag. Maximum nem tud ezt megváltoztatni, akkor meg gondolkodsz az értékrendeden, hogy ez neked így megfelel-e életed végéig, ha nem akkor meg dobbantasz, mondván Te megpróbáltad. De tapasztalatból mondom, ha nem megy a kapcsolatban valami és nem tudtok közös dűlőre jutni abból hatalmas problémák lesznek. Mindig besöpröd a szőnyeg alá és kész.

Figyelj 24 éves vagy. Lassan gyereket kell vállalnod, ha nem akarsz vénlány neki mikor a kissrác/kislány elkezdi az ovit. A jövődre is gondolj... Amit most elviselsz elviselnéd 10 év múlva is, ha már most nem akar változtatni?!

Remélem segítettem.

23F

2015. szept. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!