Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan hagytam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan hagytam el?

Figyelt kérdés

A baratom jo tulajdonsagai: jott hozzam husegesen,nem vert,dicsergetett,hogy mindenhogy szep vagyok,vett nekem neha aprosagokat(a penz nekem nem szamit),megvigasztalt ha anyum bantott lelkileg

A rosszak: kapcsolat elejen volt egy kisebb hazugsaga(szegyellt valamit),ha ideges lett,verte magat meg bogott,poenbol oltogatott,ami nekem neha mar rosszul esett,tobbszori eset volt,neha nem volt hozzam oszinte,amikor nem hallottam amit mondd kisse durvan leb.....tt hogy miert vagyok bamba,amiket titkokat mondtam neki 5/3 elmondta masnak,szex alig volt,a kapcsolat vegen nem lehetett oszinten beszelgetni vele ,mert vita lett.. Es bizalom is alig volt...

Szerintetek gyerekes? Vagy en vagyok az?:( 18/l

2016. máj. 31. 21:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Es en sosem csaltam meg
2016. máj. 31. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan hagytad el!!

Ne legyen lelkiismeretfurdalásod!

Igazad van!

Nyugid meg szépen ;)

2016. máj. 31. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Már bocsánat de jó tulajdonság az hogy nem vert? Ha ennyire nem működik ez kettőtök közt, titkaidat elmodnja és a testiség is megszűnk akk mi értelme tovább együttlenni? 18 évesen ne megszokásból legyél együtt valakivel. Keress olyan valakit akivel megértitek egymást. Remélem segítettem sok szerencsét :)
2016. máj. 31. 21:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,ment a zold kez :)
2016. máj. 31. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Jogosan!!!
2016. máj. 31. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!