Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből még lehet kapcsolat? Többi lent.17/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel már egy éve beszélgetek.. Néha úgy viselkedik,mint akinek bejövök..
De megbeszéltük,hogy csak barátok leszünk, nekem ez nem megy igy, szóval úgy gondoltam,hogy nem irok neki és ha nem beszélünk könyebb lesz elfelejteni, de ő irt,hogy hiányzom neki stb..és elmondott olyan dolgokat amiket senki másnak, a csaaládjával kapcsolatos dolgokat..
Szerintetek mit tegyek? Lehet ebből még több, vagy maradjunk barátok,vagy teljesen felejtsem el?
2016. máj. 29. 11:47
1/4 anonim válasza:
1 éve beszéltek?? hol?? neten? Segítek csak adj több infót :D..
17F
2/4 A kérdező kommentje:
Hát neten kb egy éve beszélünk, minden nap.. mindent elmesélünk egymásnak.
De persze találkozunk is.
Hetente egyszer kb, mert sajnos 1,5 órara lakunk egymástól..
Köszönöm előre is a segitseged:)
2016. máj. 29. 11:59
3/4 anonim válasza:
1,5 óra az nem sok.. 45 percet utazik az egyik, 45-öt a másik.. Igen ebből lehet kapcsolat, és ha kezdeményezel akkor biztos örülni fog, de váthatsz is amíg ő lép, ha neked úgy biztosabb, csak lehet, hogy fél megtenni.. #1 voltam
4/4 A kérdező kommentje:
hmm..köszönöm a válaszod:) csak azért gondolom,hogy ebből semmi nem lesz,mert többször is mondta,hogy csak barátok legyünk..:s de viszont a viselkedése nem erre utal..
2016. máj. 29. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!