Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem néz rám a lány, miért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem néz rám a lány, miért?

Figyelt kérdés
szóval, van egy leányzó akivel elég jól alakulnak a dolgok. Ráadásul együtt is szoktunk utazni..Szerintem ő is kedvel engem úgy ahogy én őt. Lévén elmondtam neki hogy mit érzek, és mikor rákérdeztem hogy kölcsönös e a szimpátia akkor igent mondott. Na most a gond annyi hogy sose néz rám, sose néz a szemembe. Nekem pedig ez iszonyatosan rosszul esik. Ha rám forditja a tekintetét az se tart több ideig mint pár egy másodpercig aztán gyorsan elhúzza. Ez pedig az önbecsülésemet teljesen lerombolja mert én negatívként fogom fel. Elmondjam neki szerintetek hogy zavar? Nem akarom azt se hogy csak azért tegye mert én azt akarom..

2016. máj. 27. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
zavarba jött
2016. máj. 27. 11:34
 2/8 A kérdező kommentje:
jó hát a folyamatos zavarokkal nem vagyok kisegitve.:(
2016. máj. 27. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ezt könnyen felfoghatod pozitívként is. Azért nem mer a szemedbe nézni, mert tetszel neki és zavarba jön, szégyenlős. Egy idő után majd elmúlik szerintem ez. Inkább örülj annak hogy tetszel neki. 17/f
2016. máj. 27. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:

zavarban lehet, hozzád kell szoknia

tölts vele minél több időt!

2016. máj. 28. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát cicafül, ha ezt leszámítva minden flottul megy, és úgy értette a szimpátia-izét, hogy tetszel neki, akkor ez el fog múlni biztosan. Talán csak szégyenlős.

De nem árt rákérdezni szerintem. Meg kéne azért bizonyosodnod arról, hogy vonzódik-e egyáltalán hozzád, még mielőtt jobban belemerültök ebbe az egészbe. Hangozzék bármilyen felszínesen is, de kémia nélkül szerintem egy kapcsolat kb olyan, mint halottnak a csók.

2016. máj. 29. 16:15
 6/8 A kérdező kommentje:
hát, szépen elvetted a kedvem. holnap kiderül.
2016. máj. 29. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Ajvé, nem ez volt a célom, sry.

Viszont, ha nincs igazam, holnap csak még jobban fogsz örülni.

2016. máj. 29. 19:32
 8/8 A kérdező kommentje:
persze, tudom hogy nem ez volt a célod.:) Igazad is van, jobb tisztázni az ilyet előre.
2016. máj. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!