Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a gátlásaimat a szexszel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és szűz. A barátommal szeretjük egymást és teljes mértékig megbízom benne. Mindig mikor elégedetlenkedek magammal kapcsolatban, azt érezteti velem, hogy neki gyönyörű vagyok. Mégsem érzem úgy, hogy ki lennék békülve a gondolattal, hogy meztelenül lásson, mert szégyenlem magam... Megijeszt a gondolat hogy bárki közelről lássa a tökéletlenségeimet, és erre az is rátesz egy lapáttal, hogy ha együtt aludnánk, szextől eltekintve, akkor is elkerülhetetlen lenne, hogy smink nélkül lásson. Nem jó állapotú az arcbőröm úgyhogy sehová nem megyek smink nélkül, és úgy érzem, ha úgy látna nagyot csalódna. Van esetleg valakinek valami tippje, hogy hogyan fogadjam el magam, de inkább az egész helyzet gondolatát? Előre is köszi a válaszokat:)2016. máj. 29. 00:28
11/12 anonim válasza:
Biztos hogy már sokszor elképzelt téged smink nélkül. Nem lehetsz örökké sminkkel. Ha sokáig fog tartani a kapcsolatotok akkor tegyük fwl hogy ő lesz a gyerekeid apja és te akkor is mindig sminkkel akarsz lenni? Az arc hibáról meg nem te tehetsz és ezt ő is tudja. Nálunk nem volt szex mert én is szégyenlős vagyok a barátom előtt de ő mindenben melletem áll és támogat tudom hogy lefogom küzdeni.. Meztelenül 1-2 percig látott mert mikor wlmentem fürdeni elrakta a ruháim és bementem a szobába jött mögöttem hogy nem vettem észre és leszakította rólam a törölközőt. Utána csak álltunk néztük egymás és takaróba bújtam..
12/12 anonim válasza:
Én is szégyenlős voltam csak egyszer mondta hogy most levetkőzök levetkőztem de ugye takargattam magam mondta hogy feküdjek le nyújtsam ki a lábam odafeküdt mellém és elkezdte kérdezni hogy miért nem akarom hogy lássa a mellem mondtam hogy mertnem szép az alakja és lóg mondta hogy ne képzeljem be a hülyeségeim kérdezte hogy és a hasam mondta hogy nagy. Mondta hogy ő így szereti és nem nagy. Eljutottunk a puncimig és mondta hogy nem fog rá semmit mondani hanem ő megmutatja hogy mennyire szereti és akkor volt az első hogy látott meztelenül és hogy kinyalt. Nem is értettem hogy mitől tartottam ennyire. Utána mikor már eléggé be voltam nedvesedve megkérdezte hogy be e tegye mondtam hogy óvatosan és minden mozdulatomra figyelt ha fájt abbahagyta és a kezével próbált tágítani.. Azt javaslom hogy ne félj tőle és figyeljetek rá hogy rendesen be legyél rá izgulva és sok legyen az előjáték😉😊 Sok sikert😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!