Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez mennyire baj egy kapcsolatban?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire baj egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A barátommal nagyon sokat veszekszünk, de tényleg nem telik el egy nap úgy hogy ne veszekednénk. Úgy érzem hogy a gondolkodásunk és minden ellentétes, ráadásként pedig súlyos önbizalomhiányom van. Sokszor van hogy szakítani akarok mert elegem van magamból, hogy ennyire gyerekes vagyok és nem tudom megállni a helyem egy kapcsolatban. Mit csináljak? Annyira kínlódásnak érzem ezt az egészet, de főként miattam. Nagyon szeretem.

16/L, 18/F

2016. ápr. 20. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor szakíts vele. Ha nem akkor szenvedj tovább.
2016. ápr. 20. 17:13
 2/6 Fruzs33 ***** válasza:
A veszekedés megöli a kapcsolatot,vigyázz,mert veszélyes méreg,ez tapasztalat.
2016. ápr. 20. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
hát valószínűleg jobb szakítani, de vannak azért ellenpéldák. De csakis te tudhatod hogy szerinted neked mi a jobb.
2016. ápr. 20. 17:59
 4/6 anonim ***** válasza:
gondolom hogy veszekedni (majdnem) minden pár szokott, de napi szinten szerintem sok
2016. ápr. 20. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
én még sose veszekedtem, pedig 33 vagyok. Eddig egy barátnőm volt, aki próbált velem veszekedni, de nem jött össze. Mert vagy kiröhögtem, vagy direkt nem vettem fel a kesztyűt, vagy felültem a motorra, és mire hazaértem, már lenyugodott. Én meg nem kezdeményezek veszekedést, elmondom halkan, hogy szálljon magába... :D És mégis szingli vagyok.
2016. ápr. 20. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Szakítottunk. Azt hiszem így lesz a legjobb. És idővel ő is rá fog jönni erre. Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 20. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!