Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
-A the real kérdése:
Lehet, hogy tényleg nem jutott eszébe a hónapfordulónk? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ma lenne a 2. és tudom, hogy ez semmi de attól még nekem fontos és a pasim egy szót se szól róla.Lehet, hogy azt várja én szóljak vagy tényleg nem jutott eszébe? 15/L barátom pedig 172016. máj. 23. 18:54
1/6 anonim válasza:
Komoly? A percfordulókat nem számolod?
2/6 anonim válasza:
Ha az elsőn ő szólt, akkor a másodikon szólhatnál te. De az is lehet, hogy meg akar lepni valamivel. Hosszú még az este. ;) Nyugi, nem mindig a pasinak kell szólnia. :) Pl. én észben tartottam de 9 hónapig voltunk együtt exemmel, de nem tudta volna ő témába hozni. Nekem ez esett rosszul, de nem tettem szóvá. Pedig direkt mindig estére hagytam az "ünneplést" hogy hátha majd ő, de nem... Na mindegy. Nyugodtan mondhatod te is!
3/6 anonim válasza:
még az évest is elszokták feledni:D
4/6 anonim válasza:
Szerintem elfelejtette de ne csinálj ügyet, ne haragudj rá. Finoman említsd meg. Aki meg ez miatt gúnyol ne hallgass rá, hiszen mikor legyen ez fontos ha nem tiniként.
5/6 anonim válasza:
4-es 1-es vagyok. Én nem gúnyolódni akartam, csak azt akarom mondani, hogy a fordulók mit sem számítanak, a lényeg, hogy szeressék egymást. Igen, elfelejtette. Na és? Attól még szeret Kérdező. Hagyd rá, ne veszekedj vele emiatt, mert nem éri meg elrontani vele a kapcsolatodat.
6/6 anonim válasza:
Te jó isten!
Máshogy viselkedik? Nem.
Szeret még? Igen.
Megcsalt/mást szeret? Nem.
Más kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!