Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi a fene? Hova jutott a világ?
Arra lennék kiváncsi,hogy szerintetek miért van az,hogy engem neveznek b*zinak mert nem feküdtem le a legjobb barátommal,lelki társammal(Igen ő egy lány)
A történet:
Egy "hűvös reggelen" felhivott telefonon és megkérdezte,hogy átjöhet-e hozzám.Én természetesen azt válaszoltam,hogy nyugodtan jöjjjön.Mikor ideért láttam,hogy elég részeg szegény...inkáb nagyon részeg.Én visszafeküdtem az ágyamba és egyszer csak hirtelen befeküdt mellém és kérte a D-t.Fogtam magam és kimentem a konyhába csináltam kaját(magamnak sokat és egy kicsit neki is) és jó forro kamilla teát.Miután jóllakott és megitta a teát elég hamar elaludt.Ezután én elmentem edzeni.
Röviden enyi.
Nem értem miért kellet volna kihasználnom az alkalmat -.-(4éve szerelmes vagyok belé viszonozatlanul)
(Elnézést kérek ha vannak helyesitlrási hibák..telefon)
Hagyd a pi**ába az ilyeneket hogy b*zi vagy mert csak 1 jószívű srác vagy aki nem használja ki az embereket és alkalmakat ezek után nem is tudom miért viszonzatlan a dolog, nehéz ilyennek maradni de maradj ilyen ne engedd hogy olyanra formáljanak mint ők akik annyira nem bírnak magukkal hogy minden lehetőséget KIHASZNÁLNAK ne süllyedj le erre a szintre. Te legalább törődsz az emberekkel
Maradj ilyen respect egyszer egy lány úgyis értékelni fogja esetleg ennek a lánynak elmesélhetnéd hogy mi ,,jót '' tettél érte
17/f
Pacsi respeckt
Ha ilyent mondanak fel se vedd. Azért mondják, mert irigyek rád. De a ennél is gyakrabban csak azért, mert ez a szlogen, ettől érzik magukat menőnek.
A barátomra is sokszor mondják, pedig én vagyok rá az élő példa, hogy barátnöje van..
Sejtettem, hogy az lesz. Akkor azért annyival módosítanám az irományomat, ha te saját bevallásod szerint is szerelmes vagy a lányba, akkor azért a jót miért ne fogadjuk el ha megadatik?
Persze nem abban a helyzetben, abban te igazi férfiként viselkedtél, de azért én odamondtam volna a csajnak, hogy most semmiképpen sem, de ha te józanul is ezt kívánod, akkor állok rendelkezésedre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!