Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Miért ilyen hülyék a fiúk? :' ( Hol vannak a normális fiúk, hova jutott a világ?
"Megismerkedtem" (azért az túlzás mert csak pár szót beszéltünk)egy fiúval..folyton köszön ha meglát suliba a folyosón meg minden, de fb-n már nem jelöl vissza...de azért köszönget..
Nekem az jött ebből le h bír engem. Akkor miért nem jelöl vissza?? Valaki érti ezt, mert én nem.
Van még pár fiú, akiknek bejövök de azókról jobb nem is beszélni...tisztázzuk nem a külső miatt. Nem az engem totál hidegen hagy.15/L
Te jó ég...
Nyugodj le, egyértelműen nem való még neked a pasizás. Köszönj neki vissza, menj oda, és beszélgess vele.
Kattanj le a fb-ról, nem mindenki ott éli a szerelmi életét..:/
Tisztázzuk, nekem teljesen közömbös a srác, nem is tetszik meg nem is van az, hogy nem tetszik.
De túlzottan nem ismerem és nem lettünk jóba.
Akkor minek köszönget?
Értitek már mi a bajom?
Tudod kérdező van aki még udvarias vagyis köszön a másiknak a találkozik vele.
Ha jól nevelt kislány lennél te is köszönnél a szomszéd néninek vagy bárkinek, de attól még nem akarsz tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!