Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mért lett most ilyen velem?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért lett most ilyen velem?!

Figyelt kérdés

Barátommal több mint 1 éve együtt vagyunk... Eddig tök jó volt minden (jó nem minden de nem voltak nagy vitáink). Láttam rajta hogy imád... Mindig bókolt ölelgetett stb. Még suliba is és rengetegszer voltunk kettesben is...

Erre most... Csak veszekszik velem hogy milyen hálátlan vagyok meg minden... Egy hónapja (vagy több ideje) nem voltunk kettesben...

Nagyon hiányzik hogy újra olyan legyen... Nagyon szeretem... De nem tudom mi baja... Próbáltam vele megbeszélni de... Semmi.

Írtam neki hogy zavarom e, illetve van e kedve találkozni... Megnézi de semmi válasz... Mi baja lehet?

Tudom ezt így nehéz de ha valakinek van tippje akkor nagyon szívesen meghallgatnám mert én lassan feladom.😔

2016. máj. 21. 21:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Egyébként nagyon jó hogy kérdezek valamit és nem kapok mást csak szidást meg hogy menjek el mellőle...

Tudom hogy el kell mennem... De az a kérdésem hogy MITŐL LETT ILYEN?!

Tehát kérek Mindenkit hogy legyen szíves erre válaszoljon. Köszönöm.

2016. máj. 22. 07:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Mindig ilyen volt. Csak most jött ki belőle. Vagy rádunt. De figyelj már, anyádéknak nem tűnik fel ha összeverve mész haza? Meg emlékezet kiesésnél gondolom fejsérülés volt, nem vették észre?

Ja, ha szakítanál lehet hogy egyszer megverne, szóval inkább tűröd a folyamatos bántalmazást. Meg vagy fenyegetve, nagyon jó, de szerinted a szüleidet érdekelné? Nem ismerem őket, de nem hagynák annyiban csak mert egy nyomorék kis barom fenyegeti a lányukat. Ebben biztos vagyok. Tuti megvédenének ha hagynád nekik. Bár ez hogy nem veszik észre hogy verik a lányukat..nem tudom elhinni..

Kérdező! Ha igaz ez az egész akkor mindenképp segítséget kell kérned! Muszáj! És ne azon gondolkozz, hogy miért nem normális, csak menekülj minél gyorsabban. És keress egy pszichológust. 16/L

2016. máj. 22. 07:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Hidd el... Tényleg igaz... És álltalában a ruháim miatt nem látszott a verés... Meg mindenre azt mondtam hogy elestem... A fejsérülésre is... És az a baj hogy nem akarok a barátomnak rosszat... De akkor majd beszélek a szüleimmel.

Egyébként ha azért mondod a pszichológus hogy ezt feldolgozzam akkor nincs rá szükségem... Ha egy halált is fel tudtam dolgozni magam akkor ez sem lesz nehéz.

2016. máj. 22. 08:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Már pedig nem ártana elmenni egyhez. Nem feltétlen a verés feldolgozása miatt, inkább azt kéne rendbetenni hogy ne ragaszkodj ilyenekhez mint ez a srác. Nem normális ha ennyire magad elé helyezed, amikor gyakorlatilag tönkrevág lelkileg és fizikálisan is. És mindenképp beszélj a szüleiddel, ne tartson vissza hogy mi lesz vele. 16/L
2016. máj. 22. 09:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm.
2016. máj. 22. 09:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Igenis szidást érdemelsz mert hülyeséget csinálsz.
2016. máj. 22. 11:23
 17/17 A kérdező kommentje:
Jól van de abból kaptam eleget... Felfogtam
2016. máj. 22. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!