Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért lett most ilyen velem?!
Barátommal több mint 1 éve együtt vagyunk... Eddig tök jó volt minden (jó nem minden de nem voltak nagy vitáink). Láttam rajta hogy imád... Mindig bókolt ölelgetett stb. Még suliba is és rengetegszer voltunk kettesben is...
Erre most... Csak veszekszik velem hogy milyen hálátlan vagyok meg minden... Egy hónapja (vagy több ideje) nem voltunk kettesben...
Nagyon hiányzik hogy újra olyan legyen... Nagyon szeretem... De nem tudom mi baja... Próbáltam vele megbeszélni de... Semmi.
Írtam neki hogy zavarom e, illetve van e kedve találkozni... Megnézi de semmi válasz... Mi baja lehet?
Tudom ezt így nehéz de ha valakinek van tippje akkor nagyon szívesen meghallgatnám mert én lassan feladom.😔
Erről pont azért nem írtam mert mindent megteszek de tényleg... Eleve lelki traumám miatt jobban szeretek Mindenkit mint eleve kéne... Tényleg mindent de mindent megteszek... Eleve én kezdeményeztem...
Meg az hogy mellette vagyok azuok után amiket tett velem... Nem hiszem hogy jobban ki tudnám mutatni... Az osztályomban is mondják hogy nem értik mért ilyen mikor én meg pont az ellentéte vagyok
Igen bizonyára horrorba illő dolgokat tett veled.
"Csak veszekszik velem hogy milyen hálátlan vagyok meg minden"
Ennek bizonyára van valami alapja hogy mondja, nem csak úgy magától alaptalanul fog hálátlannak nevezni. De persze erről is ő tehet. Ő a gonosz szemét te pedig a kisangyal. Osztálytársaid is megmondták, akkor az úgy is van!
El nem tudom képzelni hogy lehet valaki ennyire gyagyás mint te kérdező.
Sajnos nekem az jön le a reakcióiból, hogy ő már nem szeret, elhidegült tőled valamiért. Az okát mi nem tudhatjuk, meg ezek szerint előtted is homály sajnos, de a jelek erre mutatnak. Azért próbáljátok megbeszélni a dolgot.
20/F
1-es, 4-es köszönöm
3-as...
Elmondom akkor...
Nem egyszer megvert... 30 körül van a sabhelyeim száma... Lelökött egy lépcsőn így az emlékeimet is elvesztettem... Mára mondjuk hogy emlékszem a dolgokra
Nem vagyok gyagyás...
Csak fáj hogyha ezek után is vele vagyok és szeretem... Akkor mért nem tud legalább egy szeretleket kinyögni.
Remélem így már megérted.
Ja, tök hálátlan lehetsz azért, mert szarrá vert.
Gondoltál már rá, hogy ez nem normális? Hogy megver a barátod? Ráadáásul azt írtad hogy még sulisok vagytok. Te jó ég.
A sajá érdekedben kérlek, hogy szólj valakinek erről, kérj segítséget és hagyd ott a francba.
@ma 23:27:
Lehet számodra ez meglepő, de nők körében szokatlanul gyakori ez a magatartás, hogy őket bántalmazó férfit éveken keresztül nem hagynak ott:
De kérdező, neked jólesik az ártatlan áldozatot játszani, aki semmiről nem tehet? Jólesik direkt a kapcsolatban maradni, megveretni magad sorozatosan? Jólesik másokkal sajnáltatni magad, ezzel szimpátiát nyerni? Mert igenis te vagy a felelős érte, hogy ezek ellenére is a kapcsolatban maradsz (maradtál), és nem az első alkalommal hagytad ott vagy jelentetted fel.
Jóó... Akkor most pontosítok...
Az ellentmondás azért van mert hol ilyen hol olyan...
Barátaim nincsenek... Amikor elveszett az emlékezetem pont péntek volt... Meg hosszú hétvége és az alatt a 3 nap alatt valami emlék visszajött így tanároknak nem tünt fel. Szüleimnek azért nem szóljatok mert megvagyok fenygetve... És ő sosincs egyedül... A szakításnál egy verest nem turnék elkerülni... Plusz oszttársam így... Elég necces a dolog.
És akármilyen hihetetlen... Én szeretem mert tudom hogy ott van benne még valahol az a fiú akibe beleszerettem... Jelnelg látok is rá esélyt mert amióta lelökött... Nem azt mondom hogy nem bunkó... De nem bántott... Csak azt nem tudom ilyen marad e az emlékeim visszatérte után is...
Egyébként segítséget felnőttől nem merek kérni... A szakításon pedig rajta vagyok mert tudom hogy ez így nem jó de... Elég nehéz így megoldani. Meg hát egy részem nem akarja.
Remélem így már érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!