Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen fura velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen fura velem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit ismerek két éve, akkor még itt lakott ahol én, bejöttünk egymásnak csak még se jöttünk össze.. Tavaly elköltözött Budapestre beszélgettünk utána egy kis ideig aztán megszakadt a beszélgetés... Idén újra elkezdtünk beszélni több mint egy hete, telefonon is beszéltünk aztán mesélte ő is mi történt vele, 3-4hete vége lett egy rossz kapcsolatának..Én is meséltem velem mi volt meg,hogy munka miatt felköltözök Pestre stb..Aztán vasárnap rossz hangulatában volt és beszólt én meg helyretettem finoman,hogy ne rajtam vezesse le.. Hétfő óta meg fura lett velem.. Alig ír vissza ha fent van... Olyan furán ír ha válaszol...Annyira meg már ismerem ha dolga van nem netezik.. Hogy miért lett ilyen fura nem tudom mire vélni mert én nem bántottam meg...
2016. máj. 21. 15:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk elég hangulatember. De,hogy lassan egy hete ilyen a hangulata azt nem akarom elhinni...
2016. máj. 21. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán még nem tette túl magát az előző rossz kapcsolatán, vagy egyéb magánéleti dolog történt vele, esetleg munkahelyi gond, amin emészti magát. Lehet, nem is neked szól a dolog, hanem mindenkivel ilyen most.
2016. máj. 21. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy beismerte hogy hibázott azzal hogy rajtad vezette le, és kicsit kellemetlenül érzi magát.
2016. máj. 21. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!