Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha már nem bírom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már nem bírom ezt így, viszont szeretem őt?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a barátommal én 17, ő pedig 20 éves. Az első 2,5 hónap csodálatos volt. Azóta egyre jobban elromlott minden. De úgy érzem mégis szeretem, vagyis külseje talán csak az tetszik nagyon és bolodít meg és vágyakoztat. Nagyon sokat veszekedtunk, de 1 hónapja már nem. Megcsalásról nem tudok, viszont sokszor kaptam már rajta más lányoknak való olyan jellegű dolgok irogatasan. Emiatt volt nagyon sok heves összetűzésunk. Sokszor megvert. De az utóbbi 3 hónapban nem fordult elő. Már nagyon sokszor haza mentem és elhagytam. De amint haza értem valahogy elszallt a düh a harag és úgy éreztem hiányzik, de nem csak azért mert egyedül éreztem magam . Ő mindig utánam jött és így ugyanonnan folytatódott. 1 hetet náluk vagyunk és 1 hetet nálunk. Tehát mindennap együtt alszunk. A hétköznapok abból állnak hogy ő dolgozik én meg suliban vagyok ahonnan elég későn érek haza. Hétvégén sehova nem megyünk szórakozni, vagy itthon kuksolunk vagy csak én kuksolok egyedül itthon és várom amíg haza ér mert egyfolytában itt hagy és a haverjaival megy ide-oda különböző illegális szerekert. Nekem nincsenek barátaim amióta vele vagyok, és önbizalmam annyira sincs már hogy baratkozzak. Ha elhagynam egyedül lennék. Ugyanúgy ahogy most kuksolnek szabadidőmben a szobámban és csak sírnek. Csúnyán beszél velem, viszont valamikor meg nagyon aranyos és kedves akkor érzem hogy szeret. A vereseket és a hazudozasokat viszont nem tudom elfelejteni, okkal sem lett volna szabad ezt tennie, de oktalanul meg pláne nem. Volt hogy az anyja előtt ütött meg, az anyja viszont csak annyit mondott : Ne legyél olyan, mint apad! "

Érzem hogy ez így nem jó és már 1 éve is éreztem .. És tudom hogy lépnem kéne, mivel ő át első barátom.. egyszerűen félek a szakítás erzesetol.

#bántalmazás #Veszekedés félelem egyedüllét társfüggőség
2016. máj. 21. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Basszus nee ... többször megvert, az anyja előtt is. Szerintem szakíts vele, és verd ki a fejedből, örökre.
2016. máj. 21. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hagytad hogy megverjen, majd megbocsátasz neki és minden olyan régen... ha elhagyod akkor milesz?? őszintén, inkább legyél egyedül mint vele. szeress ki belőle nagyon gyorsan, és szakits, vagy maradj vele de akkor meg is érdemled.
2016. máj. 21. 16:48
 3/8 Like23 ***** válasza:
100%
Basszus... Költözh el!!! Vagy valahova Menj el mert ez így enm mehet tovább... Az hogy megver az már alap ok lenne de még ez az illegális sz@r is benne van a dologban. Valszeg csak kihasznál. Próbálj új barátokat szerezni vagy valami ismi. De szakíts vele! Az bitos különben pokollá teheti az életedet! Remélem tudtam segíteni. Majd Írj privibe hogy végül hogy döntöttél!😊
2016. máj. 21. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból beszélek, tudom milyen az amikor nagyon szeretsz valakit, képes vagy mindent elviselni, bármit megbocsátasz neki, akárhogy is bánik veled mégis vele maradsz... Megértem, hogy félsz de próbálj meg felülkerekedni a szíveden bármennyire is nehéz dolog ez. Hidd el, nem fogod megbánni a döntésed! Remélem tudtam segíteni.
2016. máj. 21. 16:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy szántatok időt és elolvastatok és válaszoltatok!

Tudom, hogy hosszútávon egyáltalán nem működne mert vele maradni 2-esben ( ugy ertem amikor az egesz házban egyedül vagyunk vagy ilyesmi ) mert volt amikor kivitt egy erdős helyre és ott a kocsiban megvert és ott hagyott. Majd visszajott értem. És azóta mindig félek, hogy bántani akár. Meg akkor is ha nincs rá okom hogy félek. Viszont ha arra gondolok hogy elhagyom es lesz neki mas, azt nem birnam ki. Éjjel remalmaim vannak amiben sorra vagy a megcsalas vagy a szakítás jön elő, sokszor remegek is , nyuszorgok amiért szinten megutott már éjjel hogy hagyjam abba.

2016. máj. 21. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem el, hogy ezek után még együtt vagy vele. Oké, ha egyszer előfordul (bár nálam már az se elfogadható) de ez veszélyes. Elmondom neked, a szakítás érzése még a legtökéletesebb kapcsolat után is milliószor jobb, mint így élni. Ha nem akarsz tőle semmit, nem akarsz vele élni, nem akarsz vele lenni és nyilvánvalóvá tetted, hogy nem érzed jól magad vele, mi a kérdés?
2016. máj. 21. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Hidd el ennek nem lesz jó vége... Muszáj szakítanod...

Tudom milyen ha szereted de bánt... Ugyan ez megy nállam is 1 éve...

Féltelek pedig nem is ismerlek... Ha úgy jársz mint én...😩

Csak egyszer kell erősnek lenned... Csak egyszer kell a szemébe mondanod hogy szakítani akarsz...

Tudom könnyű mondani de ha segítség kell nyugodtan Írj...

13/l

2016. máj. 21. 17:30
 8/8 Laylah ***** válasza:

Lépj le, AZONNAL, kicsi lány, a saját érdeked! Arra ne várj, hogy majd ő mondja ki a szakítást, vagy megváltozik, mert nem fogja egyiket sem! Ez a kapcsolat lerombolt benned és körülötted mindent, nincs semmi önbizalmad, nincsenek barátaid, és mindez miatta. Miatta, aki úgy hálálja meg, hogy kiszámíthatatlanul viselkedik, megver, stb. Vedd észre és tudomásul, hogy tönkre fogsz menni ebbe teljesen, ha nem vetsz véget neki! Ő -bocsánat, hogy őszintén megmondom- nem szeret téged. Akit szeret az ember, azzal nem viselkedik így, annak a legjobbat akarja, és nem azért tartja, hogy legyen kibe beletörölni a cipője talpát.

Tudom, hogy nehéz, mert ő az első, de hidd el, a többi se lesz könnyebb, akkor sem, ha éveket vársz vele (ha megéled... Bocsi, de ebből a srácból ezt is kinézem). Gondolj arra, hogy csak addig kell kitartanod, amíg megmondod neki és elviszi a cuccait, meg te a sajátodat tőle. Aztán soha többé ne engedd be a házba, és kerüld el messzire. Drasztikusan hangzik? Az is. De a lehatásosabb mód túl lenni rajta.

Plusz azért ha látható sérüléseket okoz, vagy mások jelenlétében kezet emel rád, irány feljelenteni, ez nem játék!

26N

2016. júl. 15. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!