Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítség. Mi lehet a probléma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség. Mi lehet a probléma velem? Min kéne változtatnom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Tudom, hogy ez vinnyogásnak fog hangzani, de eddig soha semelyik lány sem akart kapcsolatot velem. Mármint eddig egy barátnőm volt, de sajnos fél évnél nem működött tovább, mert elköltözött egy másik városba és nem tudtunk volna találkozni.

Magamról csak annyit, hogy félig olasz és félig magyar vagyok. Mindkét nyelven beszélek. Nem vagyok bulizós típus, ettől függetlenül, ha elhívnának, nem lenne ellenemre, csak nem szeretem azokat az embereket, akiknek ez az életük. Állatimádó vagyok, szeretek olvasni, nyelveket tanulni, olyan emberekkel tölteni az időt, akiket kedvelek, nem szeretem a cigit, és nem is próbálnám ki soha. 11 éves korom óta blogot vezetek magyar, olasz és fél éve angol nyelven is. Valamint akárkivel beszélgetek, mindenki azt mondta, hogy aranyos vagyok és imádnivaló.

Sokszor azt hiszem, hogy a kinézetemmel van baj. Nem látok magamban semmi különöset. Igen, meglátszik rajtam, hogy félig olasz vagyok, de ez nem tesz engem különlegessé. Lehet másoknak is a kinézetemmel van baja. (szívesen küldök képet, ha kell)

Még annyi, hogy nagyon nehezen bízom meg akárkiben. Alapból nem jönnék össze olyan lánnyal, akinek csak bulizásból áll az élete, nem gondolkozik a jövőjén, unintelligens, és nem tud elmondani egy mondatot káromkodás nélkül.

Lehet válogatós vagyok, de akárhogy nézem én csak az olyan lányokat tudom szeretni, akik normálisak, kedvesek, nem hisztiznek folyton, nem féltékenyek, van humoruk, hasonló érdeklődései vannak, mint nekem, valamint az is szempont, hogy a későbbiekben szeretnék gyereket. Mármint elfogadom azokat, akik nem akarnak sem gyereket, sem összeházasodni, de nekem ezek szintén az életem részei lennének.

Kinézetileg nincs semmi "elvárásom", mert vagy tetszik az illető vagy nem. Minden esetre ne legyen se túl vékony, se túl kövér, hanem normális testalkatú.

De mondom, az a legnagyobb gondom, hogy valszeg a kinézetemmel van baj. Sosem volt önbizalmam, de ettől függetlenül nem érzem magam olyan embernek, aki után mindenki bomolna.

17/f

2016. máj. 21. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Várj egy kicsit! Tudom, ez nehéz, de megéri.

Azt írtad, hogy a kinézeteddel nincs baj. Akkor meg főleg semmi ok aggodalomra.

Amit tudnék tanácsolni, hogy járj el, mozdulj ki. Nem kell bulizni, mehetsz kávézóba, cukrászdába és külön ajánlom a könyvtárakat.

Szintén egy tanács, hogy ne akarj minden áron felszedni valakit. Csak lazán! :)

2016. máj. 21. 16:41
 2/7 anonim válasza:
Az általad leírtak alapján intelligensnek és normálisnak tűnsz és szerintem ez ritka a mai srácokat nézve. Küldhetsz képet ha gondolod üzenetben! :) 17/l
2016. máj. 21. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsivá tettél,küldenél képet ? :)
2016. máj. 21. 16:45
 4/7 anonim válasza:

Kedves kérdező Fiatalember!

Az ég világon nincs veled semmi probléma, korodhoz képest meglepően jól gondolkozol és hidd el az, hogy ilyen céltudatos vagy és határozott az csak pozitív kimenetelű lehet, ha "csajozásról" van szó.

Egyszerűen a korodbeli lányok manapság nem így gondolkodnak, más az értékrendjük, ami legtöbbször még hibás is és nem igazán van egzisztenciájuk.

Te csak egyet jegyezz meg: ne változz meg!

Én azt tudom mondani, hogyha vársz pár évet, megférfiasodsz (pl.: egy kis edzés, kicsit elegánsabb öltözet, borosta.. stbstb.), akkor nem lesz semmi probléma.

Egy kérdésem lenne viszont:

Esetleg szégyenlősen, bátortalanul kezdesz csevegésbe egy lánnyal?

2016. máj. 21. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Félig olasz félig magyar? Azta :) küldesz képet,én is kíváncsi lettem(főleg mert nekem általában bejönnek az olasz/spanyol fiúk) :D

15/l

2016. máj. 21. 17:06
 6/7 A kérdező kommentje:

4: A legtöbbször nem merek odamenni senkihez, inkább megvárom, hogy mások jöjjenek oda hozzám. Nekem valahogy nehéz beszélgetést elkezdeni. Mindig úgy vagyok vele, hogy jó, most akkor is beszélek valakivel, de az utolsó pillanatban megijedek és visszavonulót fújok :D

Amíg nem ismerek valaki addig, nem nagyon szoktam beszédes lenni, de ha jobban megismerem és minél többet beszélünk, én annál inkább kezdek oldódni. Ilyenkor mindig az olyan oldalam jön elő, aminek amúgy is elő kéne jönnie. Csak mindig félek, hogy nem állna velem szóba, vagy kiröhögne, ha odamennék hozzá.

2016. máj. 21. 17:19
 7/7 anonim válasza:

Sürgősen változtass ezen!

Legyen önbizalmad, menj nyugodtan oda egy lányhoz, aki szimpatikus, ha a beszélgetés során úgy látod, hogy részedről mégsem pálya, te is mondhatsz végül nemet.

Ez nem baj!

Ismerkedj, légy bátor és légy magabiztos.

Amiket leírtál az alapján már csak ez kell és megoldódott a problémád a nők terén.

Ha már így állunk, én is kíváncsi vagyok, küldj képet!

2016. máj. 21. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!