Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » "Imádlak csak túl fiatal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Imádlak csak túl fiatal vagy" ez most mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Értem nagyjábol hogy mire gondolhatott de erdekel masok velemenye is
2016. máj. 20. 23:35
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szerintem hagyd Ot...
2016. máj. 21. 11:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyszerűen egy idősebb embernek más az értékrendje, életvitele, melyet nem tud összeegyeztetni egy fiataléval.

A vonzódás, a szerelem, az intim vágyakozás sokszor nincs összhangban az életkörülményekkel. Egyestés viszony esetében nem kell foglalkozni ezekkel, ám kapcsolatnál nagyon sok galibát okoznak a korkülönbségből eredő ellentétek.

A korkülönbség attól is függ, hány évesekről van szó. Idővel még 20 év különbség sem számít. Például: egy hatvan körüli férfi, minden gond nélkül összejöhet egy negyvenes nővel. De, ha az egyik fél 18-20 éves, akkor rettentően nehéz összekovácsolódni.

Míg a fiatal energikus, életvággyal teli, szinte csak pozitívan szemléli az életet, gondjai aprók, egyszerűek, addig egy negyvenes embernek számos, nehezen megoldható problémája van. Néha már nehezen viseli az élet súlyát, olykor kissé megtört, megviselt. Már nem "happy", mint egy fiatal. Ezenfelül, középkorban már jönnek a betegségek is.

Ezeket a szerelmes fiatal nem veszi figyelembe, számításba, az ő szemei előtt csak a rózsaszín köd lebeg.

(Fiatalon magam is megéltem ezt a viszonyt, majd később, voltam én magam az idősebb fél a kapcsolatban. Sajnos nem működik a nagy korkülönbség, ha mégis, akkor nagyon ritkán vannak ilyen párosok.)

Tanácsom: Kettőn áll a vásár! Ha a másik fél nem szándékozza folytatni a kapcsolatot, akkor tartsd tiszteletben. Biztos megvannak az okai, hogy így dönt.

Ellenben, ne légy naiv, és semmiképp ne légy a szeretője! Abból csak ő profitálhat, TE csak rossz emlékekkel fogsz gyarapodni!)

2016. máj. 21. 13:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez lehet 2 értelmű... Vagy azt jelenti, hogy imád de nagyon nagyon fiatal vagy hozzá és ez a korrés lehet nem tenne jót ha veled lenne VAGY csak játszik veled, mert a szerelem nem ismer határokat és ez egy lerázós duma.

L/20

2016. máj. 21. 15:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez nem egy mostani kerdesem volt... de meg mindig talalkozunk es sokal jobb a kapcsolatunk mint mikor feltettem a kerdest. Rajottem hogy egy nagyon erzelmes megerto ferfit talaltam par ketelkedem a kor miatt... de soha n szeretnem el vesziteni. Es nem nem csak megd*gni akart... ;)
2016. nov. 15. 19:53
 15/16 anonim ***** válasza:
De azért megtette? :D
2016. nov. 15. 21:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem
2016. nov. 15. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!