Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezzünk vagy ne?

Látom hogy kaptál már kedves és kielégítő válaszokat, de azért még írok én is, mert talán annyiban más hogy én fiú vagyok, a többiek meg szerintem lányok voltak akik írtak, legalábbis nekem ez jött le :D
Szóval megértem a problémádat, mivel én is keresztény családba születtem, ezért belém is ez lett nevelve, amit sokaig meg is akartam tartani, amit kívülről az emberek azert furcsálnak, főleg egy fiú esetében :D hogy várni akar a házasságig. De úgy gondolom hogy az értékes ha az ember vár vele. És végül én is odajutottam hogy a házasságot azert nem varom meg vele, de mindenképpen olyan lánnyal akit nagyon szeretek, és komoly a kapcsolat. Viszont könnyen előfordul hogy az élet máshogy alakul, mint ahogy mar valaki írta is, hogy azóta mar mással van. De az ember ezt valahogy nem bánja meg szerintem, persze rossz érzés, hogy végül mégse azzal az emberrel éled le az életed akivel gondoltad, és akinek mondjuk tartogattad magad. Tehát én csak arra akarom felhívni a figyelmed, hogy ha tenyleg szereted és nagyon komoly a kapcsolatotok, akkor így se úgy se fogod megbánni hogy ha lefekszel vele. Persze kívánom hogy tartson örökké, csak az örökké sajnos tul nagy szó... De nem akarok ennyire negatív lenni :D egyszerűen csak a tapasztalatok, sok sikert és boldogságot kívánok nektek!
20F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!