Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezzünk vagy ne?

Amikor régen ment ez a nászéjszakán vesztem el a szüzességem téma, akkor az emberek 18 évesen már házasodtak. Egyébként ezt magadban kell lerendezni, a saját hited alapján. Én mondhatom neked, hogy Isten ugyanúgy szereti azokat a nőket, akik minden nap mással hálnak, mint azt, aki csak a férjével. De ha te nem így hiszed, akkor már semmi értelme.
Beszélj erről a barátoddal, de szerintem ha elég szorosnak érzed a kapcsolatod és bízol benne, akkor gondolkozz el rajta.
Mint már mondtam, ez a szabály akkor született, amikor az emberek pár hónap ismertség után már házasodtak is össze.
De, ha a barátoddal közös nevezőre juttok, egy olyan helyzetre, amiben mindketten jól érzitek magatokat, akkor tenni kell arra, amit a társadalom vagy az egyház mond. Az egyház nem egyenlő Istennel, Isten nem ül egész nap és ítélkezik, képzeld már el "Ez a leányzó megtett valami olyat, amire teremtettem anélkül, hogy aláír egy darab papírt, a fiúval akivel régóta együtt vannak és bízik benne... ejj-ejj." :D

Teljesen normális, ha szexelni akartok.
Viszont úgy dönts, ahogy jónak érzed! Nem kényszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!