Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan választhatnék? Ez egyáltalán lehetséges?
Figyelt kérdés
Amióta barátom van, a barátnőmmel eltávolodtunk egymástól. Nekem ő már a második barátom, neki pedig most volt egy viharos kavarása az exemmel. Azt mondja folyton, hogy eddig mindent elmondtam neki, most meg titkolózom.(Ez a magy titkolózás abban ölt testet, hogy vannak közös dolgaim a barátommal, pl. a perverz dolgainkat nem akarom neki elmesélni, de gondolom értitek.)És hogy fura neki hogy most nem ő az első. Az első barátommal nem volt ilyesmi. Amióta kavartak, úgy csinál mintha fájna a világ, és mintha egy 8 éves nagyon komolyan kapcsolatnak lett volna vége. Ez engem nagyon fel tud ingerelni. Az 1 hónapos-1 csókos kavarástól való szenvedés. Mostmár a barátom barátjaival is szívesebben lógok. Mit tehetnék hogy minden visszazökkenjen? Igen, a beszélgetés biztos jó megoldás, de nem ért meg engem.2016. máj. 11. 20:42
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezt a barátságot hagyd. Ha lány nem tiszteli eléggé a kapcsolatodat akkor nem érdemel meg téged sem, hiszen téged sem tisztel. Alapból nem értem, hogy hogy volt képes kavarni az exeddel, én rögtön összevesznék azzal a barátnőmmel aki ilyet csinál, hiszen ez tabu.
2/3 A kérdező kommentje:
Ő "nagyon szerelmes" volt... El sem tudom mondani ez engem mennyire zavart! És emellett nem hitt nekem semmiben, pedig mindent megmondtam neki előre, hogy mi fog történni!
2016. máj. 11. 20:52
3/3 anonim válasza:
Akkor kiállok az előbbi válaszom mellett. Ezt a barátságot mindenképpen hanyagolnod kéne, mert pofátlanság amit csinál. Egyébként az exed részéről is. Ez a lány nem igazi barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!