Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nincs barátom? 14l

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom? 14l

Figyelt kérdés

2016. máj. 10. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagy cucc, én 21 éves koromban randiztam először, pedig sem ronda, sem buta nem voltam. Türelem!
2016. máj. 10. 18:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Figyi, küldj magadról egy egész alakos valami csinos ruhában lévő képet (ne mellkidobós, csücsörítős, wc v fürdőben pózolt, ri*ancmini ruhás valamit) - hanem olyan amiben jól érzed magad. (a nyúzott pólós melegítőnacis kép is jó) - csak magadat adja

ide töltsd fel: www.kepfeltoltes.hu

majd írd le nekem a 3 legjobb és 5 legrosszabb tulajdonságod

a magasságod, súlyod, lábméreted és pillanatok alatt megmondom mi a probléma

és ki is fejtem.

Szólok van barátnőm, szeretem és idősebb is vagyok jóval, de tapasztalattal bírok mik azok a külső-belső tényezők, tulajdonságok, amik egy tartós kapcsolathoz kellenek.

Tanácsot adhatok, ha kell segítek és ha szimpi vagy megadom a facebook elérhetőségem, és bármikor fordulhatsz hozzám tanácsért bizalommal (és persze a barátnőmhöz is)

2016. máj. 11. 00:24
 13/16 anonim válasza:
36%
OMG az utolsónak írom, hogy pedofil f@x vagy!
2016. máj. 11. 08:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Mért lennék pedofil ha egy szimpla egyszerű és publikus képet töltsön fel ide? - nem privátba, hanem ide, mindenki elé.

Tudom, ilyenkor elveszik az aninimitás

De kértem tőle 3 legjobb és 5 legrosszabb tulajdonságot

És azért nem 50-50%-ban mert akkor a tulajdonságai ellensúlyozzák egymást, ha meg a jó tulajdonságai lépnek előtérbe jobbszínben tünteti fel magát, ha meg a negatívak, akkor túlontúl leértékeli magát, ami ugyan nem függ össze az önbizalomhiánnyal, csak negatív képet fest valamennyire az illetőről

Szerettem volna látni, hogy látja érzi magát, és én és a barátnőm is (külön-külön facebookal rendelkezünk) elbeszélgettünk volna vele, mennyire érdemes neki párkapcsolatot létesíteni.

Lehet beszélgetés alapon 14 éves létére agyilag 8, és egy korabeli fiú se szereti, ha lerí a butaság valakiről, vagy plázapicsuszosan beszél (jujjci, köszcsi, szercsi, lávcsi és társai amit ha a városban is hallok a hideg futkos a hátamon)

Egy "családi"kép is sok mindent elárul, főleg a gesztusai, ahogyan pózol. Ebből látszik mennyire van önbizalma, lehet nem szereti, ha épp fotózzák, de ez is lerí róla. Ha meg egy egy pucsítós, csücsürítős képeket készít, posztol - arra no komment.

Ha meg a korabeliek számára szép (számomra aranyos, helyes, szimpatikus lehet - és ez nem függ össze a pedofiliával) és emellett szépen, választékosan beszél mert művelt (vagy épp strébernek gúnyolják a háta mögött) egy normális fiúnak az juthat az eszébe, miért is lenne nála esélye.

...és ha esélyről szó van, kifelejtettem

mi a típusod, ha az ilyen páwa, swag, yolo ecset-seprű hajú buznyákok után vágysz, azok a kislényfucskák max barátnőid lehetnek, mert max a nagyképűség lengi körbe őket.

Ha épp magas vagy pl. 170cm vagy felette (egyik 14 éves lány ismerősöm 180 nyakikgláb, és meg nőhet - hát fiú legyen a talpán aki 13-15 évesen 180-föfele nő)

nem tudom hogy sminkeled magad, mert az is taszító, és ha ilyen emo magát festő gyerekek után hajazol - azok inkább lesznek öngyilkosok előbb, mint szerelmet valljanak

Te mit várnál el a leendő pasidtól, hogy képzeled a párkapcsolatiságot? - kérdezd meg magad, és ha erre enmtudoomal válaszolnál, nem vagy érett egy kapcsolatra, és maradj inkább a disney-féle álomvilágban és haverságban a fiúkkal

és utolsónak mégegyszer ne vagyok pedofil

2016. máj. 11. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:
ennyi idősen ne is legyen
2016. jún. 20. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:

#13 sírok :'D

amúgy meg 14 évesen inkább tanulnál, mint hogy ilyeneken gondolkodsz...értem én hormonok stb, de ráérsz még

DE! azt figyelmen kívül hagyta mindenki hogy lehet arra értette a kérdező, hogy "barát" barátja nincs, szóval nem feltétlen kapcsolatra gondolt

2016. jún. 20. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!