Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az másoknak, hogy nincs barátom?
Figyelt kérdés
Anyum is folyton erről kérdezget, barátok is, rokonok is... komolyan, ha beszélgetek valakivel akkor ez a téma az első 5-10 percben előkerül.xd2015. okt. 31. 22:04
1/5 anonim válasza:
Ha 16-nál nem idősebb lány vagy, ÉN leszek XD
nem fáj nekik, csak legfeljebb érdekli őket, másrészt örülj neki, hogy figyelnek rád, mert nem rossz indulat!
és még valami, ha szép vagy, akkor megértem...
amúgy attól függ, mi az életkorod
2/5 anonim válasza:
tőlem is mindig megkérdezik. ez természetes. csak érdeklődnek. :)
3/5 anonim válasza:
Tőlem mostanában annyira nem kérdezték, de mikor beléptem a tinikorba, folyamatosan ez volt a téma. Attól félek, ha a rokonaim tudomást szereznek róla, hogy a velem egyidős unokatesómnak már van barátja,megint rámszálnak ezzel a dologgal. 15/L
4/5 anonim válasza:
Nyugi, a szülők ilyenek :D
4 éves kapcsolatom ért véget nyáron, de már engem is kérdezgetnek, hogy mi van az egyetemen, van-e valaki kilátásban meg ilyenek.. :D pedig már nem vagyok kisfiú.
20/F
5/5 A kérdező kommentje:
De amikor azt mondom, hogy nekem nincs senki, akkor meg az jön, hogy "miért nem lehet elmondani, ha tetszik valaki..."
Aaahh... miért titkolnám, ha lenne valakim?! xd :D
2015. okt. 31. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!