Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom írogatott másoknak hónapokon keresztül a nevemben facebook-on. Mit tévő legyek?
A volt barátommal szakítottunk már több mint egy éve, eddig nem is beszéltünk. Több fiú ismerősömnek írt a nevemben eléggé undorító dolgokat. Pont egy olyan srácnak is írt, akivel találkozgattam, de valami miatt már vele sem beszéltem régóta. Erre kiderült, hogy neki is írt és a srác engem letiltott facebook-ról. Tudom ennek a srácnak az e-mail címét és a telefonszámát, de félek, hogy nem hinne nekem, hogy nem én írtam neki, ezért nem vettem fel vele a kapcsolatot.
Valaki járt már így? Mit kellene tennem, hogy helyre hozzam a kapcsolatunkat?
én mindenképp próbálnám legalább elmondani a srácnak, h anno nem én írogattam neki, hanem a köcsög barátod. ha elhiszi, ha nem. legalább elmondtad.
hihetetlen, h az exek mekkora férgek tudnak lenni.....
Egy próbát megér. Szépen, értelmesen leírod neki, mi történt.
Remélem, jelszót változtattál azóta.
1. válaszoló! Feljelenthetem ezért?
Egyébként még jó, hogy nem én írtam ezeknek az embereknek!
2.,3. válaszoló: Gondoltam rá, hogy megmondom neki, de nem hiszem, hogy mostanában össze futnánk, azon is gondolkodtam,hogy nem foglalkozom vele, de nem akarom, hogy azt higgye, hogy én írtam neki.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!