Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet hogy tetszem neki ezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy tetszem neki ezek a jelek alapján?

Figyelt kérdés

Az egyik jó haverommal, aki be is jön nekem, múltkor együtt buszoztunk véletlenül. Épp nem beszéltünk és érzem hirtelen hogy fogja az ujjamat (hozzá tartozik hogy el volt törve az ujjam ami mellette volt..) és azt nézegeti... Ránéztem és nem engedte el rögtön hanem meg forgatgatta/nézegette miközben beszélgettünk... És utána együtt mentünk edzésre is mert egymás mellett vannak az edzéseink. Aznap még beszéltünk, kérdeztem hogy megint azzal a busszal megy-e de mondta hogy később van az edzése ezért valószínűleg nem.. De másnap mégis ott volt.

Szerintetek?

(Hozzá tartozik hogy minket már sokat szivattak hogy miért nem vagyunk együtt stb de semelyikunk sem olyan tul "folytonszerelmes" ember.. )

2016. máj. 6. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, ha tényleg tetszik akkor finoman próbálkozhatsz
2016. máj. 6. 21:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszi a gyors valaszt!

Hogy probalkozzak?

2016. máj. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!