Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki eselyt? Vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Volt egy baratom,ket napja szakitottam vele es azon gondolkodom hogy megbocsassak e neki. Egy penteki napon konfin voltunk (osztalytarsak vagyunk egyutt tancolunk egymas mellett ulunk)egy evesek lettunk volna de az tortent hogy HARMADJARA bamulta neg egy no melleit. Az elso kettonel is hisztiztem es mondtam neki hogy ez fajt. De akkor megbocsatottam. De most is megbamulta es olyan mintha direkt csinalta volna. De azt mondta sajnalja stb. Ja es meg az nap szakitottam vele. Nem tudom mit tegyek van e ertelme folytatni?2016. ápr. 30. 17:23
11/11 anonim válasza:
Addig örülj, amíg csak bámulja. Mellesleg minél jobban tiltasz valamit, annál jobban fogja csinálni, főleg ha te nem vagy ott mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!