Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini csajok! Mit szóltok 40 fölötti pasi közeledéséhez ha normális, sportos, ápolt és kedves?
Miért foglalkozna a saját korosztályával már bocs. 35 felett a nők már nem szépek, 30 éves korig még vannak szép nők de 20-25 között a legszebbek. Nem lehet elvárni egy férfitól, hogy ne a szép nőket kedvelje. Én amióta az eszemet tudom, csak a fent említett korosztály érdekelt, és most is így van. Egy férfi általában, ha figyel magára akkor 50 körül kezd 'csúnyulni'. Ha igényes az illető akkor 40-45 éves korában ereje teljében van.
31/F
Azok a drágák, akik "hülyék lesznek a saját korosztályukból választani, mert a fiatal nők a szépek"!
W...T...F...???
Mit gondoljon az a lány, aki veled nagy naivan összejön? Ha megöregszik, szül pár gyereket, ráncos lesz, esetleg beteg és ettől elhízik, akkor te gond nélkül otthagyod, mert már nem szép?? Vagy most mi van? Ezt veszed természetesnek?
Oké, hogy fiatalon szebbek vagyunk, de nehogy már ekkora barom legyél, a nő nem húsáru, hanem EMBER!
Érthető voltam?
Sorry, de nagyon kiakasztott...
16/L
(Bocsi kérdező az offért. A kérdésedhez nem szeretnék semmit hozzáfűzni, ez csak a válaszadóknak ment.)
Nalam 32-on felul szoba se johet senki. Utalom a pedofilokat, felolem lehet akarmilyen kedves, akarmilyen apolt, es akarmilyen sportos, a tenyen magan semmit sem valtoztat h az APAM LEHETNE. Es szerintem eleg paras ha valaki annyi idos emberrel jar, mint az apja. Gusztustalan. De az idosebb reszerol meg undoritobb.
(Jared Leto mindez alol kivetel - de sajnos Jared Leto tarsasaga engem nem fenyeget egyebkent se :(( )
Nagyon megijednék, ha egy 40+-os közeledne felém...
Szerintem egy tini lányt a korosztálya érdekli, vagy annál pár évvel idősebbek. Nekem már a 10 év korkülönbség is sok... Az ideálisnak mondható 4-5 év szerintem.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!