Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini csajok! Mit szóltok 40 fölötti pasi közeledéséhez ha normális, sportos, ápolt és kedves?
"nagyon mellétrafáltál"
Akkor meg mégis miért akarsz az életbe épp kilépő, jórészt az életkorukból adódóan naiv fiatal lányokkal ismerkedni? Miért nem jó egy normális, sportos, ápolt, kedves korodhoz jobban illő 30-40-es nő? No, azért, mert egyáltalán nem trafáltam mellé azzal, amit írtam.
Azon kívül, hogy valószínűleg anyagilag jobban állsz mint egy "tini" kortársad, mit tudsz még felmutatni pluszba? Egy normális, sportos, ápolt, kedves és fiatal férfi helyett miért kéne egy már bizony korosodó, a leírtak alapján kapuzárási pánikban lévő ember?
Már ne haragudjon a bácsi xD, de szerintem -már ha én 20 éves lennék- nem éppen egy 40 évessel enyelegnék. Megértem, ha a 40-es korosztályba nincsenek olyan "szép" lányok mint a tinik körében, de higgye el, a tinik társaságában nem a 40-esekről esik szó..:)
13/L
"A pontos válaszom nem publikus mint ahogy a nevem sem, de megint mellétrafáltál elég rendesen"
Amíg nem mondasz semmit, addig mindenki ezt fogja gondolni sajnos, úgyhogy eléggé ráfaragtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!