Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tini csajok! Mit szóltok 40...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini csajok! Mit szóltok 40 fölötti pasi közeledéséhez ha normális, sportos, ápolt és kedves?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 30. 12:23
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
78%
Azt, hogy valószínűleg totál életképtelen, sikertelen és/vagy gyerekes ember, akit a saját korosztálya felnőtt női nem tudnak egyenrangú félként kezelni, csak egy kisgyerekként.
2016. ápr. 30. 13:40
 12/56 A kérdező kommentje:
nagyon mellétrafáltál
2016. ápr. 30. 13:41
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha etimológiailag nézzük,akkor a "tini" szó az angol teenager vagyis tizenéves szóból származik. Persze lehet hogy valaki huszonegy-néhány évesen is úgy viselkedik,mint egy tini, de általában a huszonévesek már nem tinik. A huszonévesek között pedig megvan az a női réteg, aki kifejezetten az idősebb férfikorosztály iránt érdeklődik.
2016. ápr. 30. 13:41
 14/56 anonim ***** válasza:
85%
A legtöbb ember szerint nem normális, ha egy fiatal lány olyan vén fószerral van együtt, aki az apja lehetne. Persze, az őszheréjű endivajnáknak nyilván nagyon bejön, ha egy feszes, friss kis pipit húzogathatnak, azok meg odáig vannak, ha egy érett férfi rájuk nyomul, pláne, ha még gazdag is. 20+ év korkülönbség már nagyon sok. Egy agyilag is felnőtt, érett csaj esetében nem is lenne gáz, ha tényleg mindkét fél részéről őszinte szerelem lenne. Csak az a baj, hogy 100-ból 1 esetben van csak így.
2016. ápr. 30. 15:41
 15/56 anonim ***** válasza:
89%
De hogy saját tapasztalatból is kiinduljak, én 23 éves vagyok, van egy ismerősöm, egy helyre szoktunk járni régen, ő is 40 fölötti, de ápolt, fiatalos, sőt kifejezetten sportos és jóképű, kedves is, aranyos, udvarias, stb, és a felszínesek kedvéért még jól fizető munkája is van. Kb. 2 éven keresztül udvarolt nekem, és bár tetszett, soha, de soha nem tudtam volna elképzelni semmit egy ennyi idős pasival. Se azt, hogy netán lefeküdjek vele, vagy egyáltalán megcsókoljam, de azt meg főleg nem, hogy hazavigyem bemutatni a szüleimnek, akik majdnem ugyanannyi idősek... a barátaim, ismerősök előtt is kellemetlenül érezném magam, mert hiába az ápolt külső, a kort nem lehet eltitkolni. És persze, nem mások véleményével kell foglalkozni, de akkor is kellemetlen lenne. Arról nem is beszélve, hogy amikor én életem virágában leszek, karrierem csúcsán, ő akkor már rég nyugdíjas lesz, ha nem halott.
2016. ápr. 30. 15:47
 16/56 anonim ***** válasza:
76%

"nagyon mellétrafáltál"

Akkor meg mégis miért akarsz az életbe épp kilépő, jórészt az életkorukból adódóan naiv fiatal lányokkal ismerkedni? Miért nem jó egy normális, sportos, ápolt, kedves korodhoz jobban illő 30-40-es nő? No, azért, mert egyáltalán nem trafáltam mellé azzal, amit írtam.

Azon kívül, hogy valószínűleg anyagilag jobban állsz mint egy "tini" kortársad, mit tudsz még felmutatni pluszba? Egy normális, sportos, ápolt, kedves és fiatal férfi helyett miért kéne egy már bizony korosodó, a leírtak alapján kapuzárási pánikban lévő ember?

2016. ápr. 30. 16:29
 17/56 A kérdező kommentje:
A pontos válaszom nem publikus mint ahogy a nevem sem, de megint mellétrafáltál elég rendesen
2016. ápr. 30. 16:56
 18/56 anonim ***** válasza:
85%

Már ne haragudjon a bácsi xD, de szerintem -már ha én 20 éves lennék- nem éppen egy 40 évessel enyelegnék. Megértem, ha a 40-es korosztályba nincsenek olyan "szép" lányok mint a tinik körében, de higgye el, a tinik társaságában nem a 40-esekről esik szó..:)

13/L

2016. ápr. 30. 17:49
 19/56 anonim ***** válasza:
85%

Maradok a korombelieknel

20/L

2016. ápr. 30. 18:29
 20/56 anonim ***** válasza:
74%

"A pontos válaszom nem publikus mint ahogy a nevem sem, de megint mellétrafáltál elég rendesen"

Amíg nem mondasz semmit, addig mindenki ezt fogja gondolni sajnos, úgyhogy eléggé ráfaragtál :)

2016. ápr. 30. 18:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!