Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini csajok! Mit szóltok 40 fölötti pasi közeledéséhez ha normális, sportos, ápolt és kedves?
Elírtam, még jó hogy van közöttünk egy okostojás.
Köszi!!!
Ha a bácsi például most 47 éves és lessz egy 17 éves barinője, akkor ha annyi leszek mint a bácsi és nekem is lessz, aszt mondanám hogy féltékeny leszek
13f
En 32 vagyok, es nekem se kell a korosztalyom, 30 folotti no mar oreg, ferfi meg meg nem.
Nyilvan a tini lanyok tetszenek legjobban, azutan meg a huszoneves elmegy, de 30 folott nem keresek. Nem azert mert "nem kellek a korosztalyomnak" hanem mert hulye leszek a korosztalyombol valasztani, amikor fiatalabbat is kaphatok. Nobol, husbol friss a jo.
Komoly kapcsolat semmiképp nem jutna eszembe, csak alkalmi. Bár nem épp a tini korosztályba tartozok
20L
Semmit. Mindenki foglalkozzon a saját korosztályával. Én 15 éves létemre, 25 év felett nem is beszélek férfival.
Undorodom az idősebbektől, már elnézést. Amikor valami 30-as, 40-es pasi megdícsér, vagy utánam fütyül.. Fúj! Egyből az jut eszembe, hogy milyen lehet meztelenül és hogy mit csinálna velem..inkább hagyjuk.
Én normális tetszem lenni, mert a saját korosztályom érdekel és tudok sikereket elérni, bácsi..
Mi a gond a korosabb nőkkel uram?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!