Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkosag volt?
Figyelt kérdés
Van egy lany az osztalyban, akinek lehet tetszem. Ma amikor bementem a tanterembe, szetette a karjait, megoleljen... En mentem es lefordultam elotte. Nem mondta, hogy bunko vagyok, de latszott rajta, hogy kicsit megbantottam.
Szerintetek bunkosag volt?
2016. ápr. 28. 14:56
1/7 anonim válasza:
Hát....biztos nem esett neki jól
3/7 anonim válasza:
Ehh én lány vagyok, nem vagyok egy nagy ölelkezős, de ha poénból vagy ha szükségem van rá szoktam.....szerintem bunkóság volt, főleg ha haveri vagy nagyobb szinten vagytok
4/7 anonim válasza:
UI: szerintem holnap magadtól menj oda hozzá és gyorsan öleld meg :)
5/7 anonim válasza:
Első vagyok,az utolsónak igaza van;)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát ölelgetett, hozzám bújt egy párszor. Reggel kijelentette, hogy mindenhova kisérnem kell, szerintem ez hazafele is vonatkozott volna... Ezt onnan kovetkeztetem, hogy szoltam a legjobb baratnojenek, hogy szoljon haveromnak, hogy varjon meg az iskola elott, de nem tette. A lány a főbejáratnál állt, én egy másikon mentem ki, és belebotlottam haveromba. ( 10m re a fobejarattol ). Elkezdtunk dumalni, amikor oldalra neztem lattam hogy a lany engem nez.
2016. ápr. 30. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!