Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek is bunkosag volt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is bunkosag volt?

Figyelt kérdés

Van egy lany az osztalyban, akinek lehet tetszem. Ma amikor bementem a tanterembe, szetette a karjait, megoleljen... En mentem es lefordultam elotte. Nem mondta, hogy bunko vagyok, de latszott rajta, hogy kicsit megbantottam.

Szerintetek bunkosag volt?

2016. ápr. 28. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát....biztos nem esett neki jól
2016. ápr. 28. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
amuyg megszooktad olelni?
2016. ápr. 28. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ehh én lány vagyok, nem vagyok egy nagy ölelkezős, de ha poénból vagy ha szükségem van rá szoktam.....szerintem bunkóság volt, főleg ha haveri vagy nagyobb szinten vagytok
2016. ápr. 28. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
UI: szerintem holnap magadtól menj oda hozzá és gyorsan öleld meg :)
2016. ápr. 28. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok,az utolsónak igaza van;)
2016. ápr. 28. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi történt végül? :)
2016. ápr. 29. 21:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ölelgetett, hozzám bújt egy párszor. Reggel kijelentette, hogy mindenhova kisérnem kell, szerintem ez hazafele is vonatkozott volna... Ezt onnan kovetkeztetem, hogy szoltam a legjobb baratnojenek, hogy szoljon haveromnak, hogy varjon meg az iskola elott, de nem tette. A lány a főbejáratnál állt, én egy másikon mentem ki, és belebotlottam haveromba. ( 10m re a fobejarattol ). Elkezdtunk dumalni, amikor oldalra neztem lattam hogy a lany engem nez.
2016. ápr. 30. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!