Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkóság ilyet mondani?
Figyelt kérdés
Barátnőm fodrásznál volt, és új frizurája lett. Én oedig azt mondtam neki, hogy örülök, hogy végre megcsinálta normálisra a haját. Erre azt mondta, hogy én mekkora egy bunkó paraszt vagyok, és, hogy nem is érti miért van velem. Most ez mi? Piros betűs ünnepi morcosság, vagy, tényleg bunkó voltam?2016. ápr. 11. 15:12
1/5 anonim válasza:
Őszinte voltál, megdicsérted a haját, és besértődött rá. Lehet, hogy kicsit érzékeny volt valami miatt aznap. Akár front miatt is lehetett. :) Ne vedd magadra, majd elmúlik neki. :)
2/5 anonim válasza:
Ha nem tudsz bókolni akkor ne is eröltesd. Egyáltalán tisztában vagy vele, hogy mit is mondtál neki ezzel? Egy valamire való ember tud olvasni a sorok közt...
3/5 anonim válasza:
Magyarra lefordítva ő úgy értelmezte, ahogy én is: Eddig kib*szott sz*r volt a hajad, végre már vállalható fejet varázsoltak számodra.
4/5 anonim válasza:
Az, hogy ezzel közvetetten az összes eddigi frizuráját durván leszóltad.
Igen, ez az volt. Nem is kicsit.
5/5 anonim válasza:
Igen eleg bunko voltal, mert ezzel "vegre normalisra" szoval eddig milyen hulye haja volt, elegge bunko voltal, leszoltad igy.
Bocsi az ekezetekert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!