Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez probléma?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és a barátom 21. Mindketten tisztában vagyunk a korülönbséggel, de sem őt sem engem nem zavar. Nagyon szeretjük egymást. Tudja, hogy még nem állok készen szexuális kapcsolatban is állni vele, erre nem is erőltet, tiszteletben tartja. Szerintetek lehetnek problémák?2016. ápr. 28. 08:09
1/15 anonim 

válasza:

Lehet rendes pali, de az a baj, hogy 21 évesen szerintem ő igényelheti, viszont elfogadja nem jó szívvel, hogy te nem állsz készen.
3/15 A kérdező kommentje:
Ő nem igényeli, nekem elmesélte, hogy neki amig olyan barátnője van aki csak azt akarja addig inkább nem kell barátnő. Nem szexet akar, hanem szeretetet.
2016. ápr. 28. 08:32
4/15 anonim 

válasza:

Tudja a barátod, hogy ez még pedofília? :ooo
5/15 anonim 

válasza:

Ez egy ku*rva nagy probléma, nagyon beteg ember lehet a barátod
6/15 anonim 

válasza:

mindenki azt mondja a korkülönbség nem számít de ez kamu... mivel ez baromira pedofilizmus ami büntetendő... hiaba szeret téged és te őt ha téged nem. zavarna ez a kérdést sem tetted volna fel
7/15 A kérdező kommentje:
Engem nem a kerdes zavar, hanem az emberek véleménye, mert sajnos engem a szüleim úgy neveltek hogy sokat adok mások véleményére. Engem az ítéletek zavarnak, nem a korkülönbség.
2016. ápr. 28. 10:51
8/15 A kérdező kommentje:
Es a negyedik válaszolónak: Szerintem míg a 14éves barátnőmnek 26 éves az egyik pasija... (4van neki) addig ez még nem annyira nagy baj...
2016. ápr. 28. 10:53
9/15 anonim 

válasza:

De 14 év alatt ez nagyon nagyon büntetendő!!!
10/15 A kérdező kommentje:
Egy honap múlva leszek 14
2016. ápr. 28. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!