Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nincs közös témánk?
Figyelt kérdés
kb 2 hete járunk és ahányszor talizunk alig van valami témank.. nem szeretnék szakítani mert nem működik vagy ilyesmi mert nagyon rendes lány.. de társaságban és kettesben sem találjuk a közös hangot.. mondták már hogy jobban meg kéne ismerem meg ilyenek de nehogy már addig ilyen borzaszto taliink legyenek amig "megismerem"..2016. ápr. 12. 21:37
1/5 anonim válasza:
a kapcsolat előtt úgy tudtam ismerkedni szoktak az emberek, azt hiszem így szokott kezdődni, de lehet én vagyok elavult 19 évesen és tényleg az üres előzmények vezetnek a jó kapcsolathoz...
meg akkor a találkozókat alakítsd úgy hogy megismerd, atya ég ne legyél már életképtelen, már elnézést
2/5 A kérdező kommentje:
nem vagy elavult szerintem 19 évesen meg nagyon bölcsnek se mondanálak.. tanácsot kértem nem leírást.. eőtte vagy két hónapig beszéltünk de lehet én vagyok naív és több kell egy alapozáshoz.. köszi az építő kritikát hasznos volt!!
2016. ápr. 12. 23:39
3/5 A kérdező kommentje:
előtte*
2016. ápr. 12. 23:39
4/5 anonim válasza:
De miért nincs közös téma? Egyáltalán mit csináltok együtt? Ültök egy padon? Csinálj programot, menjetek kirándulni, moziba, koncertre, kiállításra, cirkuszba, vidámparkba, állatkertbe, operába, karaoke bárba, kézműves foglalkozásra, teniszezni, focizni, síelni, bowlingozni, vásárolni, és sorolhatnék még egy csomó hülyeséget meg nem hülyeséget, amivel jól lehet szórakozni egyébként és ha történik valami körülöttetek/veletek akkor lesznek témáitok is.
5/5 anonim válasza:
első vagyok, elnézést ha kicsit erős voltam, csak furának tartottam a dolgot
de ha 2 hónapig dumáltatok akkor meg érdekes a dolog :/
másodiknak igaza van, a közös program a legjobb dolog, persze nem fagyi, kávé mert ott a beszélgetés a lényeg, hanem amit írt a kedves kommentelő, hogy mozi, koncert, állatkert, itt a jó idő több lehetőség nyílik
sok sikert, mindent bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!