Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom tetkót akar varratni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tetkót akar varratni, ém viszont ezt képtelen vagyok elfogadni. Próbáljak hatni rá, vagy próbáljak beletörődni?

Figyelt kérdés

Május végén valószínűleg elmegy varratni. Tudja, hogy nekem ezt nagyon nehéz megértenem. Mindig amikor említi az ügyet, teljes letargiában vagyok 1-2 napig, utána jó esetben elfelejtem, de ma megint emlékeztetett rá...

Amúgy rocker, zenél is, szóval passzolna a körbe, de sem az iskolánkhoz, sem a családjához nem illik ez a stílus. Rendes srác. Családja sem akarja, de engedik neki.

Nem gondolom, hogy erre a szakítás lenne a megoldás, valahogy csak meg kellene beszélni ezt, nem? Ez a mai említés teljesen elvette a kedvemet a holnap esti együttalvástól. Habár lehet, hogy holnap már jobb kedvem lesz...

2016. ápr. 15. 16:09
1 2
 11/11 SzilKa válasza:
100%

Nézzük csak, ő nem akar erről lemondani, te meg képtelen vagy ezt elfogadni. Ugye nem haragszol, ha azt mondom, hogy ennek a kapcsolatnak nem lesz így hosszú jövője? Ha nincs meg az, hogy a másikat elfogadd úgy, ahogy van, akkor nem szereted igazán. S ő sem szeret téged igazán, ha tudja, hogy elveszíthet, mégis ragaszkodik az önmegvalósítás ezen formájához.

Nem egy olyan vendégem volt, akinek nem engedte/ellenezte a párja a tetoválást, egy darabig alkalmazkodtak, aztán rövidebb-hosszabb idő elteltével mégis bejelentkeztek, csak már szingliként, vay új párkapcsolatban élve.

Egy tetováló

2016. ápr. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!