Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsen valaki akinek kocka pasija van pls! (? )
Mit szoktatok csinálni mikor úgy érzitek elhanyagol titeket? Már három napja alig beszéltünk, mert folyton a haverjaival kockul ><
Szeretem, és ő is engem, ez viszont nem esik jól...
Tudnátok segíteni?
16 évesek vagyunk...
Biztos vagy benne, hogy ő is szeret? Mert mondani mindent lehet, de a tettei nem ezt bizonyítják! Egy normális kapcsolatban, nem kell egyiknek sem könyörögnie, hogy foglalkozzon már vele a párja.
3-as válaszhoz, csak annyit fűznék hozzá, az már régen rossz, ha egy nő csak a testével/szex-szel tudja magára vonni a párja figyelmét.
Bizonyítja hogy szeret. És látom rajta. Mikor nem kocka, a nézéséről meg a gesztusairól lehet látni. Vannak viszont napok mikor elvonul
Próbáltam sértődős lenni, de nem nagyon veszi észre. Van amikor "visszatér a földre" és olyankor normális. Szeretem akkor is amikor kocka. :D még akkor is aranyos...csak néha nem esik jól.
De köszönöm a válaszokat és a segítségeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!