Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítsen valaki akinek kocka...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsen valaki akinek kocka pasija van pls! (? )

Figyelt kérdés

Mit szoktatok csinálni mikor úgy érzitek elhanyagol titeket? Már három napja alig beszéltünk, mert folyton a haverjaival kockul ><

Szeretem, és ő is engem, ez viszont nem esik jól...

Tudnátok segíteni?

16 évesek vagyunk...

2016. ápr. 14. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ő...arra nem gondoltál még, hogy esetleg beszélsz vele erről? Szerintem megértené, ha elmondanád, hogy elhanyagolva érzed magad, ha tényleg szeretitek egymást. Amúgy egy kicsit minden fiú kocka csak van aki jobban de általában előbb utöbb mindenki kinő belőle.
2016. ápr. 14. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy ő is szeret? Mert mondani mindent lehet, de a tettei nem ezt bizonyítják! Egy normális kapcsolatban, nem kell egyiknek sem könyörögnie, hogy foglalkozzon már vele a párja.

3-as válaszhoz, csak annyit fűznék hozzá, az már régen rossz, ha egy nő csak a testével/szex-szel tudja magára vonni a párja figyelmét.

2016. ápr. 14. 16:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Bizonyítja hogy szeret. És látom rajta. Mikor nem kocka, a nézéséről meg a gesztusairól lehet látni. Vannak viszont napok mikor elvonul

Próbáltam sértődős lenni, de nem nagyon veszi észre. Van amikor "visszatér a földre" és olyankor normális. Szeretem akkor is amikor kocka. :D még akkor is aranyos...csak néha nem esik jól.

De köszönöm a válaszokat és a segítségeket :)

2016. ápr. 14. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!