Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Rivalizálás vs. Tetszés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rivalizálás vs. Tetszés?

Figyelt kérdés

Az ahelyzet,hogy sokszor járok matekversenyre,és az egyik verseny után volt egy tábor is,ahol néhány szót váltottam az egyik sráccal,aki szerintem helyes is volt,később kiderült,hogy az elődöntőkben ő az egyik legnagyobb ellenfelem,mert hol ő,hol én győzünk.

Idén is mentem erre a matekra,és láttam is a srácot,aki elég feltűnően figyelt,nem mondom,én is néztem őt,mikor megérkeztem,és a verseny megnyitóján méregetett.Aztkövetően bementünk kitölteni a regisztrációs lapokat,ott kicsit zavarba jöttem,mert hátrafordult hozzám,és köszönt.Nem tudom,mi van vele,mert mióta megtudta,hogy én ki vagyok,így minden versenyen figyel,mélyen néz a szemembe.Egyszer mikor írtuk a feladatlapot,és mikor befejeztem,éreztem h vki mintha nézne,odanéztem,és a srác a másik padsorból bámult,és mosolyogva mondta halkan h hello.Aztán le is szólított egy másik versenyen h de ismerős vagyok stb.Ő most szerintetek rivalizál vagy tetszem neki?

2016. ápr. 13. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem tetszesz neki.
2016. ápr. 13. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki, vagy ez egy nagyon gonosz technikája, hogy a mosolyával zavarba hoz és kevésbé tudsz koncentrálni, de nyugi szerintem tetszel neki ;)) de ne hagyd, hogy elterelje a gondolatod a feladatokról! :)) és sok sikert továbbra is a matek versenyekhez!! :))
2016. ápr. 13. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
tetszel neki ez nem kerdes.
2016. ápr. 14. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!