Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a fiúkról akik gyakran sírnak?
Én véleményem szerint egyáltalán nem baj, sőt, én kifejezetten szeretem, hogy nem takarja el a lelkét előlem, és felmeri vállalni ha valami igen megható és elérzékenyül tőle leginkább azért mert szeret. Egyesek szerint azonban ez egyáltalán nem férfias és inkább fura.
Ti mit gondoltok erről?

Sírás között is van különbség.
Semmi gond nincs azzal, hogy néha sír egyet, már ha oka van rá. Attól még férfi.
Attól viszont falnak mennék, ha picsogna, hisztizne és úgy sírna.

Persze, ezt a sírást nem picsogásnak meg hisztizésnek kell elképzelni, egyáltalán nem ilyen. Csak, távkapcsolatban élünk, ritkán látjuk egymást, és amikor igen akkor gyakran elérzékenyül. Szerintem teljesen normális.
Köszönöm a válaszokat!!! :))

Én pont ilyen vagyok, hogy bármi meghatón tudok sírni. Akár egy film, egy kis rövid történet, bármi. Az érzelmeimről, érzéseimről is tudok nyíltan beszélni, persze csak annak, akiben megbízok. Sokszor kapom azt, hogy "gyenge" vagyok, de szerintem sincs ez így. Azért mert nem annyi érzelem van bennem, mint egy kődarabban nem vagyok gyenge..
Legalábbis ez csak az én véleményem.
18/F

sok embernek a gyenge az azt jelelenti hogy simán megrlek:'DD
Mi gyengék mivel mi nekünk vanak érzelmeink is és nem vagyunk bunkók kitaláltunk fegyvereket hogy az ilyen keményfiukat kinyifancsuk:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!